Blake Lively v adaptaci Manželova tajemství

Filmy Knihy Novinky

Po úspěšných Sedmilhářkách a chystané adaptaci Truly Madly Guilty, má Liane Moriarty další filmové želízko v ohni. Tentokrát se pozornost poutá na The Husband’s Secret.

Informaci o plánovaném zfilmování vypustilo ven CBS Films, Blake Lively si zahraje nejen hlavní roli, ale také bude film produkovat. Dále se na produkci budou podílet Chris Weitz, Paul Weitz a Andrew Miano skrz Depth of Field.

Manželovo tajemství se záhy po vydání dostalo do žebříčku bestsellerů New York Times. Lively si zahraje Cecilii Fitzpatrick, zaneprázdněnou manželku, matku, chronickou perfekcionistku, která nechtíc objeví, že před ní její manžel celé roky něco tají… tajemství, co ji donutí si uvědomit, že celý jejich společný život byl postaven na lžích a vraždě… Oficiální anotace knihy zní takto:

Moje drahá Cecilie, pokud tohle čteš, tak jsem už mrtvý…

Představte si, že najdete dopis, který vám manžel napsal s tím, že jej máte otevřít až po jeho smrti. Představte si také, že dopis obsahuje jeho nejhlubší temné tajemství – něco s potenciálem zničit nejen život, který jste společně vybudovali, ale i životy druhých.. Představte si tedy, že jste narazila na takový dopis, ale váš manžel stále žije… Otevřete ho?

Cecilia Fitzpatricková má všechno, co by si člověk mohl přát: je úspěšná v práci, oblíbená mezi lidmi a především má tři krásné dcery a spokojené manželství. Její život je řádný a neposkvrněný jako její domov. Dopis jejího manžela, který měl být objeven až po jeho smrti, ale všechno změní…

Zdroj informací a obrázků: ComingSoon.net, Knizniklub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge