Autorské duo Christina Lauren zamíří do Prahy

Knihy Novinky

Každá knižní série musí jednou skončit. Nakladatelství Jota brzy vydá poslední díl série Božský a při té příležitosti přiveze čtenářkám v polovině června samotné autorky knih – Christinu Hobbs a Lauren Billings.

Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti. Řízením osudu se tihle dva setkají na společné dovolené organizované partičkou přátel, kterou věrné čtenářky znají již z předchozích dílů oblíbené série Božský. Putování po vinicích je pro Pippu, jež se právě vzpamatovává z nechutného rozchodu, vítanou příležitostí, jak na všechno zapomenout. Jensen se výletu účastní tak trochu z donucení a jen doufá, že vína bude dost, aby tu nudu přežil. Nuda se však nekoná. Celý výlet se změní v bláznivý sled událostí a zprvu improvizovaný vztah dvou cizích lidí postupně přeroste v hlubokou vášeň.

Kniha jednoduše nazvaná Božský vyjde ve středu 31. května. Ve středu 14. června pak proběhne v Praze její slavnostní křest a autogramiáda autorek. Akce proběhne tak trochu tradičně v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v Praze, od 16 hodin. Pokud tedy patříte mezi fanoušky knih Christiny a Lauren, tohle datum si rozhodně zapište do diáře.

Božský je poslední regulérní knihou série, nicméně v zahraničí vyšly také různé doplňkové novelky sledující osudy dvojic z předchozích knih. Dále u nás autorkám vychází série Wild Seasons s Miou, Harlow a Lolou v hlavních rolích. V angličtině teď chystají několik samostatných knih – romance Dating You/Hating You (červen 2017) a Roomies (říjen 2017) a také LGBT young adultku AutoboyographyTa vyjde v září a nakladatelství Simon & Schuster ji označilo jako „mix Fangirl a Probuzení Simona Spiera“. Uvidíme, zda se některé dočkáme i v češtině.

Zdroje informací a obrázků: Jota.cz, Neoluxor.cz, Goodreads.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge