13 Reasons Why bylo obnoveno pro druhou sezónu

Knihy Novinky Seriály

Kontrovezní seriál se teprve nedávno objevil na televizních obrazovkách a zapůsobil natolik, že se o něm doteď nepřestalo mluvit.

Málokterý seriál dokázal rozvířit tolik diskuzí jako právě 13 Reasons Why, na němž se produkčně podílela zpěvačka a herečka Selena Gomez. Byla to právě ona, kdo pokračování potvrdil. Spekulovalo se o něm totiž už od konce první řady, která toho hodně nedovysvětlila, takže je rozhodně na čem stavět.

https://www.instagram.com/p/BTy51f4Ackl/

Své požehnání tomu dal i sám autor knižní předlohy, Jay Asher. Na tvorbě scénáře pro první sezónu se totiž podílel. Dokonce prý jednu dobu přemýšlel nad tím, že by napsal pokračování knihy, ale teď je rád, že spíš uvidí televizní verzi.

Seriál by se tak měl vrátit příští rok a zaobírat se tím, co dál následovalo po Hannině sebevraždě a jak se nám již známé postavy snaží žít své životy dál, začít znovu. I druhá řada by měla mít 13 epizod, ale není zatím známo, jestli se vrátí také Katherine Langford jako Hannah. Většina zpráv uvádí, že se vrátí celý casting a že bude příběh i nadále docela pevně spjat s Hannah.

Pokud jste se tedy ještě k seriálu nedostali, máte skvělou příležitost. Všechen ten humbuk a kladné recenze si opravdu zaslouží.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, MTV.com, EliteDaily.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge