Známe název šestého dílu Skleněného trůnu

Knihy Novinky

Čeští fanoušci slaví vydání Dvoru mlhy a hněvu, zbytek světa se třese na květnové vydání A Court of Wings and Ruin a samozřejmě také na informace ohledně další knihy v sérii Skleněný trůn, která se konečně začíná rýsovat.

Mezi čtenáři young adult fantasy knih už nejspíš není jedince, který by neslyšel o Sarah J. MaasSkleněném trůnu. Společně se sérií Dvůr trnů a růží patří mezi témata, o kterých píšeme poměrně pravidelně. Naposledy jsme vám ukázali obálku ke třetímu Dvoru a informovali o prodlužování obou sérií.

Z původně plánované novelky o Chaolu Westfallovi, kapitánovi královské stráže, se mezitím vyklubal docela dlouhý román a místo „přílohy“ posledního dílu Skleněného trůnu tak dostaneme regulérní samostatnou knihu. Na Facebooku byl dnes zveřejněn název knihy – Tower of Dawn. Vyjít by měla v září letošního roku a barevně bude pravděpodobně laděna do fialové.

K příběhu Celaeny/Aelin se vrátíme v poslední knize série, nově s pořadovým číslem sedm. Ta vyjde na jaře příštího roku a její název bude teprve odhalen. Na české vydání Empire of Storms se však můžeme těšit ještě letos v létě.

Začátkem května, zároveň s A Court of Wings and Ruin, vychází také kniha omalovánek na motivy Prythianu. Obálku původně odhalila Sarah na svém instagramu:

Zdroje informací a obrázků: cooboo.com, sarahjmaas.com, worldofsarahjmaas.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge