Shadowhunters získali třetí řadu

Knihy Novinky Seriály

Už je to nějaký pátek, kdy jsme vás informovali o tom, že se dočkáme seriálové adaptace Lovců stínů. Zprvu to sice nevypadalo nijak valně a zdálo se, že seriál potká stejný osud jako původní filmovou verzi. Ale vypadá to, že to tvůrci nevzdávají…

Shadowhunters (Lovci stínů) vypráví příběh mladé dívky jménem Clary Fray v den svých narozenin zjistí, že není obyčejná. Pochází totiž z dlouhé rodové linie Lovců stínu, napůl andělů a napůl lidí, kteří loví démony. Když unesou její matku Joselyn, svět, který jí byl doposud skrytý, se jí odhalí v plné síle, včetně záhadného Lovce stínů Jace. Teď, když žije po boku víl, čarodějů, upírů a vlkodlaků, se vydá na cestu sebepoznání.

Pokud jste o seriálu ještě neslyšeli, jedná se o adaptaci oblíbené knižní série z pera Cassandry Clare. Psali jsme o ní nedávno. V současné chvíli se ukončuje natáčení posledních dvou dílů druhé série a Freeform se rozhodlo přijít s potvrzením, že se třetí řady opravdu dočkáme. Uvidíme, jestli se opět dočkáme podobného počtu dílů, jako u jedničky (13) a dvojky (14). Ani oficiální datum startu natáčení ještě nebylo potvrzeno, ani jestli je už připravený scénář.

Celý vývoj adaptace Lovců stínů je docela zajímavý. Původně jsme se dočkali filmového zpracování, které si bohužel zase tak dobře nevedlo a i když se původně říkalo, že bude i druhý díl, nakonec se od něj upustilo. Před dvěma lety se ale objevily informace o tom, že se z materiálu může stát seriál. Ačkoliv kritiky nejsou zrovna pochvalné, seriál se stále drží. Uvidíme, jak dlouho se bude držet dál.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Fandom.net, Edna.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge