Seriálová Mlha přichází

Knihy Novinky Seriály

Stephen King je letos prostě v kurzu. Budeme mít vražedného klauna, odhodlaného pistolínka a teď i hrůzu nahánějící mlhu.

Mlha je jeden z těch případů, kdy se King dočkal kvalitního filmového zpracování, za které se tvůrci opravdu nemusí stydět. Už jsme si tak nějak zvykli, že adaptace jeho knih a povídek až na pár výjimek nebývají zrovna úspěšné, ale film z roku 2007 úspěšný je i po deseti letech.

I tak si ale rozhodli tuto dvěstě stárnkovou povídku oživit a vdechnout jí spíše seriálovou podobu. Seriálová Mlha bude sledovat příběh rodiny malého městečka, která se rozpadá díky brutálnímu kriminálnímu činu.

Zatímco se vyrovnávají s následky, objeví se ve městě podivná mlha, jež je odřízne od zbytku města, ale také jednoho od druhého. Rodiny, přátelé a soupeři musí spolupracovat, aby vyhráli nad mlhou a jejími nástrahami.

V seriálu uvidíme Morgan Spector, Alyssa Sutherland, Gus Birney, Danica Curcic, Okezie Morro, Luke Cosgrove, Darren Pettie, Russell Posner, Dan Butler, Isiah Washington, Jr. and Frances Conroy. Oficiální premiéra je stanovena na 22. června.

 

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, EW.com, BusinessInsider.com, TapaTalk.com, DenofGeek.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge