Král Artuš jak ho neznáte

Filmy Novinky

Filmových a seriálových zpracování oblíbené legendy o rytířích kulatého stolu a jejich králi je nezpočet. V květnu se v kinech objeví další jeho verze, tentokrát verze Guye Ritchieho, který pěkně akčně oživil třeba Sherlocka Holmese.

O filmu se mluví už od chvíle, kdy Charlie Hunman odmítl roli Christiana Greye v Padesáti odstínech. Původně se měl film objevit v kinech už loni, ale jaksi byl posunut ještě o rok. V roli Guinevery uvidíme Astrid Berges-Frisbey, dále se pak můžeme těšit na známé tváře jako jsou Jude Law, Eric Bana, Djimon Honsou, Annabelle Wallis, Katie McGrath či dokonce Davida Beckhama.

Když je v Artušově dětství zavražděn jeho otec, zmocní se koruny Artušův strýc Vortigern. Artuš, oloupený o následnické právo prvorozeného syna, vůbec netuší, kdo ve skutečnosti je, vyrůstá v tvrdém prostředí městských uliček. Když se mu ale podaří vytáhnout meč z kamene, obrátí se mu život vzhůru nohama a musí vzít na vědomí svůj skutečný původ.

Podle trailerů a fotek to vypadá, že se máme opět na co těšit. Novinka režiséra Guye Ritchieho osobitě a nadčasově vypráví klasický příběh jako nové akční fantasy. Vytvoření tohoto světa obnášelo skloubit hudbu, fantazii, vizuální efekty a humor tak, aby to nepůsobilo chaoticky. Král Artuš: Legenda o meči má českou premiéru 11. května.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, CSFD.cz, Freeman-ent.cz, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge