Andělský Pád zamíří i do českých kin

Filmy Knihy Novinky

O filmové adaptaci knihy Pád (Fallen) od Lauren Kate už od nás nějakou dobu víte. Zatím jsme však českým a slovenským fanouškům nemohli přinést žádné informace týkající se promítání filmu v kinech. Tedy až doteď. 

Většina filmů je s výjimkou festivalových promítání nasazována do kin tak nějak najednou, případně v několika vlnách, kdy se nejdříve dočkají obyvatelé zemí jako USA, Velká Británie, Německo a podobně. U filmu Fallen tomu bylo naprosto naopak, vysílat se začalo v listopadu 2016 a to v Malaysii, Singapuru a na Filipínách. Následovaly země jako Taiwan, Brazílie, Botswana, Indonésie a podobně. Americká či evropská premiéra stále v nedohlednu. V lednu letošního roku nakonec došlo i na Bulharsko a Itálii, v březnu také na Velkou Británii. Čeští fanoušci po peripetiích s Rezistencí nejspíš ani nedoufali.

Snímku se nakonec ujala Fénix Distribution a 11. května tak zamíří i do českých kin. Na Slovensku film uvede ve stejný den distribuční společnost Magic Box.

Luce je poslána do internátní školy pro problémové mladistvé hned poté, co je obviněna ze žhářství, během něhož zemřel mladý chlapec. Ve škole plné zvláštních spolužáků potkává záhadného a odtažitého Daniela, který s ní ale nechce mít nic společného a až podezřele se jí vyhýbá. Luce se snaží zjistit jeho tajemství stůj co stůj. Nejen, že jí Daniel silně přitahuje, ale přijde jí na něm i něco velmi povědomého. Jako by ho snad znala tisíce let…

V roli Lucindy Price se představí Addison Timlin, Daniela Grigoriho ztvárnil Jeremy Irvine, Cama Briela pak Harrison Gilbertson. Dále uvidíme například Joely Richardson, Lolu Kirke či Daisy Head.

Oficiální český trailer:

Ještě před uvedením filmu v kinech dojde na reedici knižního vydání v podobě paperbacku s filmovou obálkou, tentokrát pod nakladatelskou značkou YOLI.

Zdroje informací a obrázků: CSFD.cz, FenixDistribution.cz, LaurenKateBooks.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge