První fotka z pokračování oblíbené Mary Poppins

Filmy Knihy Novinky

Aby těch novinek od Disneyho nebylo málo, před pár dny se objevil také první snímek s chystaného pokračování Marry Poppins. Že o tom nic nevíte? Psali jsme o tom loni v únoru.

Ještě loni nebylo úplně jisté, jestli se pokračování opravdu dočkáme, ale jak to vypadá, natáčení je v plném proudu a v roli oblíbené Mary Poppins nakonec uvidíme skvělou Emily Blunt.

V pátek byla odtajněn první fotografie, na níž vidíme Mary ve svém obvyklém, ačkoliv krapet upgradovaném, outfitu. Příběh by se měl odehrávat 20 let po tom prvním, zasazen je do období po roce 1930 a dějově je poskládán ze všech sedmi knih P. L. Travers.

Ve filmu Mary Poppins Returns kromě Blunt uvidíme známé i neznámé herecké tváře jako jsou Lin-Manuel Mirandu, Ben Whishaw, Emily Mortimer a Julie Walters společně s Colinem Firthem a Meryl Streep. Film nás také seznámí se třemi novými dětmi Banskových, které si zahrají Pixie Davies, Nathanael Saleh a Joel Dawson. Dočkáme se také Dicka Van Dykea a Angely Lansbury.

V příběhu už Michael (Whishaw) i Jane (Mortimer) vyrostli. Michael společně se svými třemi dětmi a jejich hospodyní Ellen (Walters) stále žije na Cherry Tree Lane. Zaímco se Michael stále vzpamatovává z osobní ztráty, objeví se na scéně stará známá chůva Mary Poppins (Blunt) a společně s optimisticky naladěným pouličním rozsvěčečem lamp Jackem (Miranda) použije své unikátní magické nadání, aby rodině pomohla znovu objevit radost a zázraky, které jim v životě tolik chyběly. Mary Poppins také dětem ukáže svět plný barev a rozmanitých postav, například svou excentrickou sestřenici Topsy (Streep).

Za produkcí filmu stojí Rob Marshall, John DeLuca a Marc Platt. Mary Poppins Returns by se mělo v kinech objevit 25. prosince 2018.

Zdroj informací a obrázků: HollywoodReporter.com, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge