Poslední řada Her o trůny se blíží

Knihy Novinky Seriály

Je půlka března, a proto se tvůrci oblíbeného seriálu vycházejícího ze série Píseň ledu a ohně George R. R. Martina rozhodli své natěšené diváky natěšit ještě víc. Známe oficiální datum premiéry sedmé řady a pár dalších novinek.

Tvůrci se rozhodli datum odhalit v live streamingu tání ledu. Ano, myslím to vážně. Diváci mohli na Facebooku série sledovat živě, jak roztává kostka ledu, která odhalila oficiální datum vysílání sedmé série, ve které zcela určitě přijdeme o další oblíbené postavy.

Do kalendářů si tedy zapište 16. července, tehdy započne naše předposlední pouť Západozemím. Tvůrci také potvrdili, že poslední, osmá série bude mít pouze 6 dílů. Celkem nás tak čeká už jen 13 epizod. Poté už celá tahle vyvražďovačka skončí. Kromě toho jsme se také dozvěděli, že se v některé z menších epizodních roliček objeví oblíbený britský zpěvák Ed Sheeran. Do seriálu se dostal vlastně hlavně díky tomu, že si jej velice oblíbila Maisie Williams, naše Arya.

Producenti David Benioff a Dan Weiss se jej pro seriál snažili dlouho dostat, ale povedlo se jim to až teď. Možná s tím souvisí i to, že Edovi nedávno vyšlo jeho třetí studiové album a tak chce na sebe upozornit i jiným způsoben. Nebude první zpěvák, který se v seriálu objevil. Mohli jsme už vidět Garyho Lightbodyho ze Snow Patrol nebo Willa Championa z Coldplay.

Stanice HBO si stále pohrává s myšlenkou dalšího seriálu z universa Písně ledu a ohně. O projektu toho zatím moc nezveřejnili, ale věřte, že vás o něm budeme informovat.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, EW.com, Youtube.com, Facebook.com/pg/GameOfThrones, IceFire.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge