NBC chystá seriál Midnight, Texas

Knihy Novinky Seriály

Po knižní sérii Pravá krev se svého seriálu dočká také další kousek ze spisovatelské dílny Charlaine Harris. Tentokrát se podíváme se stanicí NBC do městečka Midnight v Texasu.

Vítejte na místě, kde je divné být normální. Seriál Midnight, Texas vás vezme na výlet do odlehlého texaského městečka kde nikdo není tím, čím se zdá. Od upírů a čarodějnic po jasnovidce a zabijáky, Midnight je útočištěm pro všechny „odlišné“:

V hlavních rolích se představí François Arnaud (Borgiové), Dylan Bruce (Orphan Black), Arielle Kebbel (Upíří deníky), Jason Lewis (Sex ve městě, Čarodějky), Peter Mensah (Spartacus), Parisa Fitz-Henley (Jessica Jones) nebo Sara Ramos (Famílie). Na adaptaci se podílela mimo jiné Monica Breen, která má za sebou práci na scénářích a produkci seriálů jako Čarodějky, Alias či Agenti S.H.I.E.L.D. Hned tři díly první řady pak režíroval David Solomon (Buffy, Dollhouse).

Na premiéru seriálu si musíme počkat do 25. července, první řada by měla mít deset epizod. V knižní podobě u nás tahle trilogie zatím nevyšla, ale kdo ví, třeba se dočkáme právě díky seriálu.

Zdroje informací a obrázků: Hypable.com, SpoilerTV.com, TVline.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge