Druhá série Řady nešťastných příhod nejspíš už příští rok

Knihy Novinky Seriály

Netflix nás poslední roky zásobuje jedním seriálem na motivy oblíbených knih a komiksů za druhým. Letos jsme se tak dočkali také adaptace Řady nešťastných příhod. O prodloužení seriálu jsme vás informovali už v polovině ledna, teď toho ale víme víc.

Ačkoliv Netflix své plány o natáčení oznámil už před časem, až nyní se vše definitivně potvrdilo a to způsobem, jakým by to udělal jen Lemony Snicket. Dostali jsme video s potvrzením od Patricka Warbutona, který Snicketa v seriálu hraje:

Warbutton nás všechny ve videu naláká na webovou stránku VastlyFrighteningDecision.com, na níž najdete dopis, v němž Snicket píše: „I přes mé opakované varování jste se dívali na Netflixovské zpracování mé stresující práce. Někteří z vás si dokonce pustili všechny díly rovnou za sebou, ačkoliv jste měli daleko lepší věci na práci.

K mému zděšení to Netflix jen více navnadilo, a proto se rozhodli natočit druhou řadu tohoto nešťastného a skličujícího sériálu. Zatímco tohle čtete, začínají se připravovat kulisáci, výtvarní kostyméři a specialisté na trauma, aby vám přinesli ještě více zneklidňující epizody. A to vše jen díky vašemu neskonalému nadšení.

V závěru ještě dodává: „Doufám, že jste šťastní, protože už nikdy více šťastní nebudete.

Neil Patrick Harris, který v seriálu představuje zlého strýčka Olafa, si dokonce pro oslavu nechal udělat speciální tetování:

Ačkoliv ještě neznáme oficiální datum premiéry druhé řady, jistojistě se seriálu dočkáme v průběhu příštího roku. Dějově by měla série pokrývat další tři knihy série. V souvislosti s vypuštěním první řady seriálu se rozhodlo české nakladatelství Egmont znovuvydat první čtyři díly série – Zlý začátek, Temné terárium, Široké okno a Ohavná pila. Je tedy možné, že se napřesrok dočkáme dalších knih.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Egmont.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge