Bez srdce v květnu v češtině

Knihy Novinky

Na začátku loňského roku jsme vás informovali o tom, že autorka Měsíčních kronik ještě neřekla poslední slovo a přichází s knižní novinkou. A jak se zdá, my se jí taky brzy dočkáme.

Bez srdce, v originále Heartless, vychází 1. května u nakladatelství Egmont, stejně jako vycházely všechny díly série Měsíční kroniky.

Catherine je jednou z nejžádanějších dívek v říši divů a o ruku ji chce požádat sám Král. Ona má ale jiné sny, netouží stát se královnou.

Když potká na královském plese pohledného a záhadného Šprýma, rozhodne se, že nebude jen figurkou ve hře někoho jiného. Se Šprýmem se začne potají scházet i přesto, že oba riskují královu nelibost a hněv jejích rodičů.

Cath je však pevně odhodlaná zvolit si vlastní cestu, jenže v zemi plné kouzel, šílenství a nestvůr má osud jiné plány.

To ale není všechno. Meyer oznámila další knižní novinku. Její jméno je Renegades a v originále by měla vyjít 7. listopadu tohoto roku. Původně se sice mělo jednat o první díl série Gatlon Trilogy, ale nakonec se autorka rozhodla zůstat u jedné knihy.

Renegades vypráví příběh o tajných identitách, mimořádných schopnostech, o pomstě a o spravedlnosti.

Odpadlíci jsou seskupením zazráčných lidí s mimořádnými schopnostmi, kteří se objevili na troskách společnosti a zavedli klid a pořádek tam, kde byl chaos.

Jako bojovníci za spravedlnost zůstávají symbolem naděje a odvahy pro každého… až na záporáky, které kdysi svrhli. Nova má důvod, proč Odpadlíky nenávidět, proto je rozhodnutá se jim pomstít.

Když se dostane svému cíli blíž, seznámí se s Adrianem, Odpadlíkem, co věří ve spravedlnost… a taky v Novu. Ale její věrnost patří padouchovi, který by je oba mohl zničit.

Zdroj informací a obrázků: Egmont.cz, MarissaMeyer.com

2 thoughts on “Bez srdce v květnu v češtině

  1. Od autorky mam zatim jen Cinder, snad me nezklame, a tyto dve knihy si nenecham ujit:), hlavne ta druha vypada opravdu skvele.

  2. Ano, ano a dalsi ano! Marrissa dokazala Mesicnimi kronikami, ze cist jeji pribehy, je opravdova slast. A to rikam zrovna ted, kdy docitam Winter a jsem napnuta jak ksandy, jak to autorka ukonci. Takze dalsi knihy od ni jen vitam a rikam sem s nimi! 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge