7. ostravský knižní veletrh (SOUTĚŽ)

Novinky Soutěž

Rok se s rokem sešel a na ostravské Černé louce pomalu vrcholí přípravy na další ročník knižního veletrhu.

Ostravský knižní veletrh se již tradičně koná první březnový víkend společně s veletrhy Dovolená a region, Lázeňství a Svatba. Pro všechny veletrhy platí jedno vstupné, takže pokud ještě nemáte naplánovanou dovolenou, nebo se naopak chystáte do chomoutu, pak je pro vás tahle akce povinností.

Na co se můžete těšit? Stejně jako v loňském roce na veletrhu najdete stánek našeho eshopu pro pravé knihomoly, takže máte jedinečnou možnost si pořídit něco z naší nabídky se slevou a navíc bez poštovného. Kromě toho se v kuloárech šušká, že bude na stánku i zboží, které se v eshopu ještě vůbec neuhnízdilo. A pokud je vám to málo, pak na konci článku najdete soutěž o volné vstupenky.

Kromě nás se samozřejmě představí různá nakladatelství, muzea, zájmové spolky a knihovny.

Doprovodný program veletrhu se hemží přednáškami a besedami z dílny České televize, tak trochu tradičně se představí Arnošt Vašíček s novými záhadami a v otázkách vztahů poradí Radim Uzel. Pro fanoušky sci-fi je rozhodně povinností beseda s Josefem Pecinovským, který představí pokračování série Areston.

SOUTĚŽ! Jako vystavovatelé pro vás máme deset volných lístků, díky kterým se dostanete na všechny tři veletrhy konané o víkendu 3.-5. března na Černé louce. Stačí odpovědět na pár jednoduchých otázek v následujícím formuláři:

> SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ <

 Soutěž bude ukončena v pondělí 27. února ve 23:59, poté kontaktujeme 5 výherců dvou vstupenek přes email uvedený ve formuláři.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge