The Darkest Minds obsadilo Liama

Filmy Knihy Novinky

Ještě před nedávnem jsme vás informovali o tom, že filmová adaptace prvního dílu oblíbené dystopie z pera Alexandry Bracken obsadila svou hlavní hrdinku. Teď už k Ruby máme i Liama.

Od autorky u nás v češtině momentálně vychází duologie Pasažérka, třeba se s přicházejícím filmovým zpracováním dočkáme i trilogie The Darkest Minds.

Série by měla být temnější dystopií, v níž si nemůžete být jistí nikým a ničím. Lidská populace prodělala záhadnou nemoc, kterou přežila značně menší část a u některých se projevily zvláštní schopnosti.

Většinou jde o děti a dospívající. Ty se vláda snaží seskupovat ve speciálních táborech. Právě v jednom takovém se ocitne hlavní hrdinka Ruby. Z East River se jí ovšem podaří uprchnout a přidá se ke skupině přeživších, kterou vede právě Liamem.

Liama si tedy zahraje Harris Dickinson, který se objevil ve filmu Beach Rats, který momentálně promítají na festivalu v Sundance. První film na základě Darkest Minds režíruje Jennifer Yuh Nelson, o scénář se postará Chad Hodge.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge