S Larou Jean se ještě neloučíme

Filmy Knihy Novinky

Pokud jste si stejně jako já oblíbili knihy s bláznivou Larou Jean z pera Jenny Han, můžete se těšit na třetí kousek. A možná i něco víc…

S Larou Jean jste se mohli setkat díky dvěma knihám, které byly vydány také u nás v češtině (Všem klukům, které jsem milovala a P.S. Stále Tě miluju). Vypadalo to, že u dvou knih to taky skončí, ale nedávno se objevila informace, že autorka potají pracovala na třetím díle.

Knihy Always And Forever, Laura Jean se dočkáme v originále na jaře 2017. Tentokrát se na Laru Jean podíváme v době, kdy končí střední školu, je šťastně zadaná a plánuje tátovu svatbu. Jenže jak už tomu bývá, vyskytnou se nějaké ty mráčky, se kterými se bude muset poprat.

Bude muset vyřešit, jestli s přechodem na vysokou dokáže udržet vztah s člověkem, do kterého je až po uši zamilovaná, anebo se s ním bude muset rozloučit. Přece jenom u své starší sestry viděla, že vztahy na dálku moc nefungují…

Jak u Lary Jean bývá zvykem, vyřeší to po svém… ale pořádně se při tom zapotí.

Třetí díl byl pro všechny překvapením, protože autorka vše držela pod pokličkou dokonce i před redakcí. Nebyla si totiž jistá, jestli má v příběhu ještě co vyprávět. Ale nakonec se ukázalo, že toho je spousta. Han tak doufá, že fanoušky série potěší hlavně to, že se opět potkají s tím nejhezčím a nejlepším klukem široko daleko, Peterem.

Navíc chtěla odvyprávět celý přerod a dospívání Lary Jean, která se v prvním díle vyrovnávala s tím, že její starší sestra odchází na vysokou. Teď je ve stejném momentu sama Lara a je postavena před otázky, které musela řešit i její sestra. Uvidíme, kdy se k nám kniha dostane v překladu.

Možná se dokonce dočkáme filmové adaptace prvního dílu. Práva ke zfilmování Všem klukům, které jsem milovala získalo Overbrook Entertainment, které patří Willu Smithovi. Na scénáři by měla zapracovat Annie Neal.

Zatím si čekání můžete zkrátit autorčinou novinkou, na níž spolupracovala se Siobhan Vivian, Oko za oko. Kniha u nakladatelství CooBoo vychází 20. února a vypráví o třech dívkách, co se rozhodnou pomstít těm, kteří je šikanovali, vysmívali se jim a udělali jim ze života peklo. Špatné věci se totiž stávají i hodným holkám.

Ostrov Jar není jen idylické místo na dovolenou, ale to vědí pouze ti, co na něm žijí. Kat, Mary a Lillia chodí na střední školu, ale to je asi to jediné, co mají společného… tedy kromě touhy pomstít se. Pomstít se těm, kteří je šikanovali, vysmívali se jim a udělali jim ze života peklo.

KAT už má dost toho, jak ji její bývalá nejlepší kamarádka ponižuje. LILLIA klukům vždy věřila, ale tomu je konec. Ne potom, co se stalo tohle léto. A rozhodně to nenechá jen tak. MARY ostrov před šesti lety opustila kvůli klukovi. Ale vrátila se a chce, aby ten, co jí kdysi ublížil, taky trpěl.

Žádná z dívek by se sama nedokázala bránit, ale dohromady… dohromady jsou schopné čehokoli.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, TheFandom.net, Deadline.com, CooBoo.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge