Řada nešťastných příhod získala druhou sezónu

Knihy Novinky Seriály

Seriálová podoba oblíbené knižní série Řada nešťastných příhod na Netflix sice dorazila teprve před pár dny, ale nadšení stále střídá nadšení.

Recenze jsou zatím velice pozitivní a tak se není čemu divit, že si Netflix odklepl plán na natáčení druhé řady. Jak už to u Netflixu bývá, vypustil seriál najednou, tudíž už teď můžete sledovat všech 8 epizod (i s českými titulky).

Seriál vypráví příběh tří sirotků Violet, Klause a Sunny Baudelaireových, jejichž poručník, vychytralý strýc Olaf, vymýšlí všemožné způsoby, jak se dostat k jejich velkému dědictví.

Sourozenci musí Olafa přelstít, kazit mu jeho velkolepé plány, odhalovat jeho převleky a zároveň přijít na to, co nebo kdo stojí za smrtí jejich rodičů.

Pokud vás ani to ještě nepřesvědčilo ke sledování, pusťte si alepsoň tenhle trefný úvodní song k seriálu, který nazpíval sám strýček Olaf… tedy Neil Patrick Harris.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Edna.cz

4 thoughts on “Řada nešťastných příhod získala druhou sezónu

      1. Mohu se zeptat, kde jste to četla? Nikde to nemůžu najít, ale zase si říkám, že když to víte, musela jste ten příspěvek vidět :/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge