Konečně uslyšíme Emmu zpívat

Filmy Knihy Novinky

Naposledy jsme vám ukazovali nový rozšířený trailer k adaptaci Disney verze Krásky a zvířete, tentokrát tu pro vás máme televizní spot, v němž uslyšíte Emmu Watson zpívat.

Spot se vysílal mezi udíleném Zlatých Globů, kterými letos pěkně zamával La La Land (mimochodem jde o skvělý film a pokud jste ho ještě neviděli, rozhodně doporučuju!). Ve spotu Emma zpívá známou píseň, kterou si Belle získala nejednoho diváka.

Kromě toho se samozřejmě objevily také jiné televizní spoty, většina obsahuje záběry, které jsme už viděli dříve, jiné jsou mírně rozšířené…

https://youtu.be/sxSSH6IFVRc

https://youtu.be/7iS-2M_dn0Q

No a na závěr si dejme ještě nový filmový plakát, který už máme dokonce v české verzi a vypadá naprosto úžasně. Nevím, jak vy, ale já se rozhodně toho března nemůžu dočkat!

Kráska a zvíře popisuje pozoruhodný příběh Krásky, bystré, krásné a nezávislé mladé dívky, kterou ve svém zámku uvězní děsivé zvíře. Navzdory strachu se spřátelí se zakletým zámeckým služebnictvem a uvědomí si, že se pod obludným zvířecím zevnějškem ukrývá vlídná duše skutečného prince.

Snímek režíroval Bill Condon. Scénář napsali Stephen Chbosky a Evan Spilitopoulos, producenty jsou David Hoberman, p.g.a. a Todd Lieberman, p.g.a. ze společnosti Mandeville Films, a vedoucími výroby jsou Jeffrey Silver, Thomas Schumacher a Don Hahn.

Hudbu k filmu složil Alan Menken, který získal dva Oscary (nejlepší původní soundtrack a nejlepší píseň) za hudbu k původnímu animovanému filmu, a soundtrack filmu zahrnuje nové nahrávky původních písní od Menkena a Howarda Ashmana, stejně jako tři zcela nové písně, jež napsal Menken společně s Timem Ricem.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, CinemaCity.cz, Falcon.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge