Upíří kroniky jako seriál?

Knihy Novinky Seriály

Když se řekne Interview s upírem, jistě si vybavíte biják s Tomem Cruisem a Bradem Pittem. Málokdo si vybaví také stejnojmenou knihu Anne Rice, která v několika vydáních vyšla také u nás. Teď autorka ovšem přinesla zajímavou novinku.

princ-lestatAnne Rice na svém Facebooku oznámila, že je jejím snem dostat své oblíbené upíry na televizní obrazovky, abychom je mohli konečně poznat v tom správném světle, protože na to televizní čas konečně uzrál.

Společně se svým synem Chrisem bude pracovat na televizním scénáři, který časově rozvrhne celou první sérii. Nejspíš začnou s Lestatem a od něho se posunou k dalším upírským postavám. Jakmile budou mít celou svou vizi navrhnutou, sednou si společně s dalšími producenty a rozhodnou se, jak postupovat dál.

Od chvíle, kdy Hra o trůny vtrhla na televizní obrazovky, se totiž fanoušci hlasitě dožadovali něčeho podobného také pro Upíří kroniky, ovšem tak, aby se na tvorbě seriálu podílela samotná autorka.

Ještě před dvěma lety se ovšem mluvilo o tom, že Universal Pictures získalo filmová práva, o dva roky později je všechno jinak. Uvidíme tedy, jestli se seriál uopravdu dočkáme a v jaké podobě. Třeba se díky tomu konečně dočkáme vydání všech knih v češtině. Zatím u nás totiž vycházely podivně na přeskáčku a jen některé kousky.

Zdroj informací a obrázků: DatabazeKnih.cz, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge