Julia Roberts v adaptaci Today Will Be Different

Knihy Novinky Seriály

Filmové a seriálové adaptace knih nebo knižních sérií nejsou v dnešní době nijak nezvyklé. Aby se ale k televiznímu seriálu na motivy knihy upsala taková hvězda jakou je Julia Roberts… to už je jiná.

Today Will Be Different je vtipný, dobrosrdečný příběh o znovuobjevení, sesterství a o tom, jak se někdy musíte postavit svému starému já, abyste doopravdy mohli žít.

Podíváme se na jeden den v životě Eleanor Flood, která se rozhodla zahodit své malé ambice, aby vyšla vstříc zajímavější budoucnosti. Ví, že je tak trochu zmatkář, ale dnešek prostě bude jiný. Osprchuje se a oblékne. Zajde na hodinu poezie a na lekci jógy po té, co nechá svého syna Timbyho ve škole. Nebude nadávat. Sama iniciuje sex se svým manželem, Joem.

Jenže dřív než udělá vše, co má v plánu se něco stane – život. Dnes je den, kdy bude její syn předstírat nemoc, aby se tak vetřel do její společnosti. Taky to je den, kdy se její manžel rozhodne říct v práci . ne Eleanor – že si dává volno. A jako by toho nebylo málo, setkání s bývalým kolegou vyprodukuje obraznou monografii, jejíž dramatický příběh by mohl odhalit jedno dávné rodinné tajemství…

Mělo by jít o kratší seriálovou adaptaci, na jejímž scénáři se bude podílet samotná autorka knihy, Maria Semple. Té u nás v roce 2014 u nakladatelství Plus vyšla kniha Kde se touláš, Bernadette. Uvidíme, jestli se i druhé knihy dočkáme také v češtině.

Zdroj informací a obrázků: HolywoodReporter.com, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge