The Darkest Minds má svou Ruby

Filmy Knihy Novinky

V červenci jsme vám přinesli informaci o tom, že se dočkáme adaptace oblíbené sci-fi young adult série z pera Alexandry Bracken. Casting už se rozjel na plné obrátky, protože film získal známou tvář pro svou hlavní hrdinku.

The Darkest MindsPokud vám jméno autory je krapet povědomé, může to být tím, že jsme se nedávno dočkali vydání její knihy Pasažérka. Alexandra Bracken ovšem dávno předtím přišla s dystopickou sérií The Darkest Minds, která vypráví příběh Ruby, u které se v deseti letech projevily speciální schopnosti.

Jako jedna z mála dětí nejspíš prodělala záhadnou nemoc, jež zabila většinu amerických dětí. Jenže tohle přežití z ní udělalo jinou osobu. Začnou se u ní totiž nekontrolovatelně projevovat záblesky obrovské moci, což vyděsí její rodiče natolik, že ji nechají zavřít do speciálního tábora Thurmond. A to je teprve začátek…

V hlavní roli Ruby uvidíme nám již známou tvář z Hunger Games – Amandu Stenberg. Tu si určitě pamatuje z prvního dílu HG jako malou Rue. Amanda od té doby už vyrostla a teď sama získala roli v poměrně významném filmovém projektu, který jí může zajistit úspěch.

Už si od dob Hunger Games sice zahrála v oceňovaném filmu As You Are nebo byla nově obsazena do adaptace další oblíbené knihy Everything Everything, ale The Darkest Minds by při dobrém vedění mohli být třeba další Maze Runner nebo i Hunger Games. Uvidíme. Samotná autorka je z obsazení nadšená, tak jistě budeme i my.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, HolywoodReporter.com

1 thought on “The Darkest Minds má svou Ruby

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge