Jessica Chastain se ujme oblíbené komiksové postavy

Filmy Komiksy Novinky

Po Wonder Woman a chystaných adaptacích Captain Marvel a Lary Croft se dočkáme další komiksové drsňačky – Painkiller Jane.

Že vám jméno postavy nic moc neříká? Komiksovou sériie Painkiller Jane přivedli na světlo světa Jimmy Palmiotti a Joe Quesada. Quesada je jeden z nejdéle pracujících editorů pro Marvel (tedy kromě Stana Lee) a v současné době zastává pozici Kreativního ředitele Marvel Entertainment. Palmiotti nyní pracuje na Harley Quinn pro DC Comics, ale stojí třeba za komiksy jako Deadpool, Jonah Hex, Punisher. Práva k jeho Monilith získalo studio Lionsgate.

Painkiller JaneJessica Chastain si zahraje policistku Jane Vasko, kterou rekrutuje FBI, aby se dostala  do newyorské drogové buňky, co nejspíš také obchoduje s lidmi. Když téměř zemře, prodělá její tělo jakousi změnu, díky níž je téměř nezničitelná.

Jelikož nemá, co ztratit, ani k čemu nebo komu se domů vracet, rozhodne se svou schopnost využít k nalezení těch, kteří jí tohle všechno způsobili. Chce se pomstít a neštítí se za sebou nechat pěknou spoušť.

Chastain se bude částečně podílet také na produkci, společně s Lotus Entertainment a Solipsist Films. Můžte si ji pamatovat třeba z adaptace knihy Marťan nebo Interstellaru. Uvidíme, jak si povede jako Jane. Snad nebude horší, než stejnojmenný seriál z roku 2007, kteří fanoušci komiksů spíš nesnáší.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, CSFD.cz, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge