Dítě Bridget Jonesové vychází v češtině

Filmy Knihy Novinky

S příchodem naší oblíbené potrhlé Bridget Jonesové na filmová plátna jsme vás informovali o tom, že se dočkáme také knižní verze. Teď už ji tedy konečně máme i v češtině.

dite-bridget-jonesoveTrhlá a romantická Bridget je zpět! Navíc už dospěla do věku, kdy má poslední šanci otěhotnět. A to by nebyla Bridget, kdyby se jí to nepodařilo! I když všechno neproběhne úplně tak, jak si představovala…

Vyslechne si bizarní rady od opilých individuí a „zasloužilých“ matek, zazmatkuje při ultrazvuku či na předporodním kurzu. Stále si hlídá váhu, víno konzumuje s rozumem a mezitím si klade tu nepříjemné trapnou otázku:

„Kdo je sakra otec?“

Přesně takhle zní oficiální anotace nakladatelství XYZ, které s knihou přišlo měsíc a půl po oficiálním vydání ve Velké Británii a dva měsíce po uvedení filmu do kin. Kniha se do českých knihkupectví dostala 21. listopadu.

Jak už jsme u knih o Bridget zvyklí, i tato by měly být vyprávěna ve formě pravidelných novinových sloupků. Původní trilogie byla vydána ve více než 40-ti zemích světa a první díl The Guardian zařadil na seznam deseti románů, které nejlépe definují 20. století. Uvidíme, jak si povede čtvrtá kniha, film měl poměrně úspěch.

Zdroj informací a obrázků: XYZ.cz, AlbatrosMedia.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge