Humbook je knižní festival, který vám nesmí uniknout!

Novinky Představujeme Soutěž

Milujete knihy? Čtete hlavně kousky young adult žánru? Hltáte novinky jednu za druhou, zajímá vás, co vůbec takovou knihu čeká, než se dostane na náš trh? Chcete se bavit? Tak si zapište do kalendáře sobotu 15. října červenou fixkou!

Přijďte se osobně setkat se světovými i českými autory, s redaktory, překladateli a bloggery a užít si zábavu během workshopů a bohatého doprovodného programu!

HUMBOOK, to je festival young adult literatury, který společně pořádají nakladatelství CooBoo a Fragment. Proběhne v sobotu 15. října od 12:00 v prostoru Elektra v pražských Holešovicích.

humbook_jpg

Na co se na Humbooku těšit?

Na festival přijedou američtí bestselleroví autoři Christopher Paolini, autor fantasy série Eragon, a Ruta Sepetysová, autorka celosvětově oceňovaného románu V šedých tónech, románu Potrhaná křídla a aktuální novinky Sůl moře.

Ruská spisovatelka Natalja Ščerba představí nejúspěšnější ruskou fantasy pro děti posledních let Časodějové. Na své čtenáře se těší také významné české autorky – Míša Burdová, Marie Rejfová, Lenka Dostálová a další.

A co ještě?

Pro návštěvníky festivalu je připraven také bohatý doprovodný program:

  • beseda s významnými českými překladateli, na níž nebude chybět Petr Eliáš, překladatel knihy Harry Potter a prokleté dítě,
  • redaktoři nakladatelství Fragment a CooBoo nechají čtenáře nahlédnout pod pokličku své práce a popovídají si o tom, jak vzniká kniha,
  • besedy a workshopy na téma jak vzniká komiks nebo kam směřuje česká a světová fantasy,
  • setkání s oblíbenými knižními blogery a YouTubery (Johny Machette, Style with me, Molly v knize, Alexandra Fráňová a další),
  • jestli vás omrzí knihy, tak třeba speciální úniková hra, Instagraf, soutěže nebo třeba pukec.

proggram_jpg

Co byste ještě měli vědět?

sul-moreVstupenky na Humbook seženete v předprodeji od 149 korun, omezený počet bude k dostání i na místě.

A pro ty, kteří se bohužel na festival nedostanou, tu máme alespoň malou cenu útěchy. Zasoutěžíme si o jeden podepsaný výtisk knihy Sůl moře!

Co musíte udělat pro to, aby byla kniha vaše?

Napište nám na soutez@kniznivesmir.cz odpověď na otázku Jaká by asi byla má role za druhé světové války?, do předmětu napište Soutěž – Sůl moře. Své odpovědi zasílejte do 16.10.2016. Vyhrazujeme si právo na prodloužení či změnu soutěžních pravidel.

Z došlých odpovědí vybereme tu nejzajímavější. Zkuste se zamyslet nad tím, kde byste asi byli, co byste dělali, nebo jaké události byste se účastnili. Fantazii se meze nekladou!

Za poskytnutý výtisk do soutěže děkujeme Albatros Media.

Více informací se dozvíte  na www.humbookfest.cz nebo FB události https://www.facebook.com/events/146228625832146/.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge