První trailer Padesáti odstínů temnoty je tu!

Filmy Knihy Novinky

Nakonec jsme se přece jen dočkali! Světlo světa spatřil dlouho očekávaný trailer k pokračování úspěšné adaptace knihy E L James. Padesát odstínů temnoty pomalu, ale jistě klepe na dveře a dráždivě se dere vpřed.

Ačkoliv nepatřím mezi ty, kteří by sérii četli, fenoménu okolo tetralogie Padesát odstínů šedi se jaksi nedá vyhnout. Původní trilogie byla prodloužena o pomyslný čtvrtý díl, co nese název Grey a co je vlastně jen převyprávěním událostí prvního dílu z pohledu hlavní mužské postavy.

Jenže jak se zdá, ani u toho to neskončí. S příchodem druhého filmu se totiž objevila i informace o tom, že autorka chystá další knihu z lechtivého universa. Nedávno se na oficiálním Facebooku autorky zjevil úryvek z chystané knihy. Jde o Padesát odstínů temnoty z pohledu Christiana Greye a autorka doufá, že knihu vydá v příštím roce. Jestli to tak nakonec bude, se teprve uvidí.

Každopádně to vypadá, že se nejspíš dočkáme z i převyprávění třetího dílu, Padesáti odstínů svobody, a to v roce 2018. Tedy pokud vše půjde tak, jak si E L James naplánovala. Zatím se můžeme nalákat alespoň na film, který se do kin dostane na Valentýna.

Zlomený Christian Grey se snaží dostal Anu zpátky, ale ta mu nehodlá tak lehce podlehnout. Dřív, než se rozhodne vrátit zpět do jeho života, trvá na splnění nového uspořádání života. Tentokrát nechce žádná pravidla, žádné tresty a žádná tajemství. Zatímco společnými silami pracují na jakž takž stabilní podobě vztahu, začne se ozývat Christianova minulost. Někdo prostě nechce, aby měli společnou budoucnost…

I když je oficiální premiéra stanovena na 14. února 2016, česká je předběžně stanovena na 9. února… což je poměrně zvláštní, ale do příštího roku času dost. Ve filmu uvidíme staré tváře společně s těmi novými, tedy připravte se opět v hlavních rolích na Dakotu Johnson a Jamieho Dornana. Dále uvidíme Hugha Dancyho, Erica Johnsona, Jennifer Ehle, Lukea Grimese, Ritu Ora, Victora Rasuka, Eloise Mumford, Maxe Martini, Bellu Heathcote, Kim Basinger a Marcia Gay Harden. Režie se ujal James Foley.

fifty-shades-darker-official-poster

Zdroj informací a obrázků: IMDb.ncom, Hypable.com, EW.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge