Nový trailer k filmové Dívce ve vlaku

Filmy Filmy v kinech

Za dva měsíce, 6. října, uvede společnost Freeman Entertainment do českých kin filmovou adaptaci loňského bestselleru Pauly Hawkins Dívka ve vlaku. Film patří mezi hlavní kandidáty na Oscara za letošní rok a tak je jasné, že mu média i filmoví fanoušci věnují velkou pozornost.

Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem svého starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje ‚Jess a Jason‘. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. (Freeman Ent.)

Těšit se můžeme hlavně na Emily Blunt v roli Rachel Watsonové, na Justina Therouxe jako jejího bývalého Toma, Luka Evanse (Scott Hipwell), Haley Bennett (Megan Hipwell), Rebeccu Ferguson (Anna Watson) či Lauru Prepon (Cathy). O režii se postaral Tate Taylor, který má na kontě například adaptaci knihy Černobílý svět.

Pokud vás celý hype okolo knihy a filmu dostatečně nenalákal, máme tu první plnohodnotný trailer:

 Knižní klub už se na svém Facebooku pochlubil také oficiálním plakátem k filmu. Vzhledem k oblibě filmových reedic je klidně možné, že se společně s filmem dočkáme i knihy s tímto plakátem na přebalu:

divka-ve-vlaku-plakat

Zdroje informací a obrázků: FreemanEnt.cz, IMDb.com, Facebook.com/KnizniKlub

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge