Hrdina vtrhne do našich světů už v srpnu

Knihy Novinky

Tak přece jsme se dočkali! No dobře, možná jsem tu knihu v češtině netrpělivě vyhlížela hlavně já, ale věřte mi, že si ji zamilujete stejně jako já. Pokud tedy máte rádi tvorbu Samanthy Young a krapet peprnější knihy…

author-photoSamantha Young je velice milá autorka, kterou jsem měla tu čest před rokem osobně poznat na autogramiádě v Londýně a která mi řekla, že by jednou ráda napsala knihu odehrávající se v Praze. Jestli to opravdu udělá, je zatím ve hvězdách.

Young pochází ze Skotska. Vystudovala dějiny starověku na University of Edinburgh. V roce 2010 si začala sama vydávat svoje romány pro mládež, které přes internetový obchod Amazon získaly velikou popularitu.

Velkého ohlasu se dočkala i její románová prvotina Dublin Street, která dostala autorku na přední příčky bestsellerových žebříčků New York Times a USA Today. Autorka za něj byla také nominována na cenu prestižního knižního serveru Goodreads.com v kategorii Nejlepší autor a Nejlepší romance roku. Nová kniha Jamaica Lane, již třetí z volné série erotických romancí, se opět dostala mezi nominované na Nejlepší romanci roku dle knižního serveru Goodreads.com.

HrdinaJmenovaná série vychází také v češtině a pokud jste jí ještě nevěnovali pozornost, rozhodně po ní skočte. Anebo si počkejte na začátek sprna, kdy se k nám dostane její stand-alone eroťárna Hrdina, která mě v orignále chytla tak, že jsem nechtěla, aby skončila.

Pro Alexu Hollandovou byl vždycky hrdinou její otec… dokud nezjistila, že ona a její matka nebyly jedinou rodinou, kterou měl. Zrazená a nejistá se snaží aspoň uspět ve své profesi, ale když má v popisu práce schůzku s Cainem Carrawayem, povolí jí nervy.

Tenhle nádherný, úspěšný muž je s její minulostí až příliš spojený. Jak se tedy vlastně stalo, že kývla na jeho nabídku stát se jeho asistentkou? Přestože Caine není právě vzorný šéf, navzdory minulým i čerstvým sporům je to k sobě začíná táhnout…

Jo jo, klasika, říkáte si. A nejste zase tak daleko od pravdy, ale věřte mi, že tenhle kousek prostě musíte mít doma! Tedy… za předpokladu, že se český překlad podařil, jinak bůh s námi.

Zdroj informací a obrázků: AuthorSamanthaYoung.com, Bux.cz, GoodReads.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge