Legenda o Tarzanovi zamíří v červenci do kin

Filmy Knihy

Už za pár týdnů, 7. července, nás čeká premiéra nejnovějšího zpracování příběhu o Králi džungle. Tentokrát se však dozvíme, co se stalo po odchodu Tarzana z Konga a svatbě s milovanou Jane.

Příběh Edgara Rice Burroughse už se objevil v animované či hrané verzi mnohokrát. Nový příběh a scénář dostali na starost Craig Brewer a Adam Cozad, celé to pak zrežíroval David Yates, který má na kontě například filmy Harry Potter číslo 5 až 7 nebo chystaná Fantastická zvířata a kde je najít. Hlavní roli si střihnul Alexander Skarsgård, Jane se mu stala Margot Robbie. Dále se objeví například Samuel L. Jackson nebo Christoph Waltz.

Již mnoho let uplynulo od doby, kdy Tarzan (Alexander Skarsgård) zaměnil život v africké džungli za život bohatého Johna Claytona III, Lorda Greystoka, po boku své milované manželky Jane (Margot Robbie). Nyní je vyslán zpět do Konga jako obchodní emisar parlamentu, aniž by tušil, že má sehrát roli pěšáka ve smrtelně nebezpečné hře chamtivosti a pomsty belgického kapitána Leona Roma (Christoph Waltz). Ale lidé stojící za vražedným spiknutím vůbec netuší, s kým mají tu čest.

Zdroje informací a obrázků: Freeman-ent.cz, IMDb.com, collider.com, Warner Bros.

legenda-o-tarzanovi

1 thought on “Legenda o Tarzanovi zamíří v červenci do kin

  1. Na tohle musím jít určitě do kina, už jenom kvůli herci, který hraje hlavního hrdinu. ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge