Kráska a Zvíře nás konečně lákají příští rok do kin!

Filmy Knihy Novinky

Pokud jste to ještě nezaregistrovali, Disney se rozhodlo vytvořit řadu hraných filmových verzí svých nejoblíbenějších pohádek. Dočkali jsme se tak Popelky i Knihy džunglí a příští rok nás čeká Kráska a Zvíře, ze které už máme malinkou ochutnávku.

Shrňme si nejdříve, na koho se ve filmové podobě pohádky o nejkrásnější knihomolce můžeme herecky těšit. Krásnou Bellu si zahraje Emma Watson, pro kterou to bude po Potterovském universu první větší blockbusterový hit. Zvíře ztvární Dan Stevens, který se nejvíce proslavil svou rolí v oblíbeném seriálu Panství Downton. Lukea Evanse uvidíme jako Gastona, jeho poskoka Le Foua pak Josh Gad. Paní Konvičkovou Emma Thompson, Lumiérea Ewan McGregor, Cogswortha Ian McKellen. Bellina otce Maurice si zahraje Kevin Kline.

Film má svou oficiální premiéru 17. března 2017 a myslím, že se nikdo z nás už nemůže dočkat. Teaser trailer je v počtu shlédnutí dokonce úspěšnější než poslední trailer na sedmý díl Hvězdných válek. V prvních 24 hodinách totiž teaser vidělo na 91,9 miliónů diváků kdežto u Hvězdných válek to bylo „jen“ 88 miliónů.

Nemusíte se ale bát, že tím to končí. Disney má v plánu přivést k životu další hranou verzi Petra Pana, Aladdina, spin-off Sněhurky, či nově také Malou mořskou vílu. Více informací se dozvíte brzy…

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, HollywoodReporter.com, YouTube.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge