Známe obálku posledního dílu série Božský

Knihy Novinky

Není to tak dávno, co jsme vás informovali o tom, že se dočkáme pátého, a také snad už i posledního, dílu oblíbené lechtivé série z pera autorského dua Christina Lauren. A teď tu konečně máme také oficiální obálku.

Beautiful

Obálka svým stylem navazuje na původní trilogii, kdy byla pozadí všech obálek bílá. U čtvrtého dílu jsme se dočkali pozadí modrého, což krapet vybočovalo, na druhou stranu to ale jelo na stejné vlně jako novelky, které mají všechny výrazné jednobarevné pozadí. Kniha odvypráví příběh Hannina bratra Jensena a Rubyiny kamarádky Pippy.

Bozsky milenecPůvodně měla být kniha Beautiful Secret (v češtině Božský milenec) jen kratší novelou, ale nakonec z toho vznikla celá kniha a obálka jí nejspíš už tak nějak zůstala.

My se Milence v češtině dočkáme sice až 11. května, ale i tak máme pekelně sexy obálku. No uznejte sami… ->

Můžete se tak těšit na poněkud upjatého Brita na vysoké pozici a dobrodružnou Američanku, která je v jeho firmě na stáži. Stačí jedna společná pracovní cesta a románek je na světě.

Ale zpátky ke knize Beautiful. O té se autorky více rozpovídaly v rozhovoru pro Hypable.com. Sice jde o pátý hlavní díl série, ale o desátou knihu série celkově. Obě autorky jsou sice krapet smutné, že uzavírají sérii, která celý jejich úspěch nastartovala, ale uznávají, že se během těch pěti dílů nasbíralo postav až až a už je těžké je neustále ukazovat v dalších a dalších knihách alespoň na chvíli, protože to čtenáři očekávají a těší se na to.

Prozradily také, která z nich stojí za vnitřním hlasem kterého mužského hrdiny. Lauren tedy psala pohledy Benneta, Nialla a Willa, zatímco Christina Maxe a Jensena. Pro Christinu bylo nejlehčí psát z pohledu Maxe a Hanny a pro Lauren to byl zase Bennet a Pippa. Autorky ovšem nechtěly moc prozradit, která z postav je jejich nejoblíbenější. Ačkoliv jejich série Beautiful Bastard končí, pilně pracují na nových kouscích. Doufejme, že se k nám brzy dostanou.

Zdroj informací a obrázků: Goodreads.com, Hypable.com, Jota.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge