Než potkal Lovec Sněhurku, bojoval v Zimní válce

Filmy Novinky

Příběh mladičké Sněhurky, kterou před smrtí zachránil statečný lovec, nejspíš zná každé malé dítě. Už za měsíc se v kinech dozvíme, co tomu předcházelo a jak Ravenna ke své moci přišla. Do kin totiž míří snímek Lovec: Zimní válka.

Už dlouho před tím, než se Sněhurka vůbec narodila, vedla Ravenna rozhovory se svým věrným zrcadlem a chtěla být tou nejkrásnější v celé zemi. Starosti jí dělala jen mladší sestra Freya, kterou Ravenna považovala za příliš měkkou. Poté, co však Freya přijde o právě narozené dítě, se stane krutou Ledovou královnou a rozhodne se ovládnout celý svět. Začne unášet děti vesničanů a vychovávat z nich nelítostné bojovníky. Mezi těmito bojovníky jsou také Erik a Sára, dva výjimečně talentovaní válečníci. Bohužel jakákoli náklonnost mezi Freyinými bojovníky je zakázána a Erik je poslán do vyhnanství. Aby získal Sáru zpět, musí porazit svou bývalou velitelku, Freyu, která se chce zmocnit Ravennina zrcadla a stát se prakticky neporazitelnou.

V hlavních rolích se opět představí Charlize Theron aka Ravenna a Chris Hemsworth jako Lovec/Erik, navíc se k nim přidá Emily Blunt jako Freya a Jessica Chastain v roli Sáry. Objevit by se měli i Sam Claflin jako William a Colin Morgan v roli vévody z Blackwoodu.

Film s názvem Lovec: Zimní válka zamíří do českých i slovenských kin v distribuci společnosti CinemArt 21. dubna 2016.

Zdroje informací a obrázků: CinemArt.cz, Collider.com, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge