První trailer k Než jsem tě poznala

Filmy Knihy Novinky

Koncem června se do našich kin zavítá filmová adaptace knihy oblíbené autorky Jojo Moyes a my jsme se konečně dočkali prvního traileru, v kterém se setkají hrdinové dvou dalších knižních sérií – Hunger Games a Hry o trůny.

Me Before You poster

Jde o příběh dvou lidí, kteří nemají nic společného, dokud jim láska k nohám nepoloží celý svět. S ním však i otázku, jak vysokou cenu je člověk ochoten zaplatit za štěstí toho, koho miluje.

Nez jsem te poznalaLouisa Clark je obyčejná dívka žijící mimořádně obyčejným životem. Má ráda svou práci v bistru, svého dlouholetého přítele a svět, který končí s hranicemi malého rodného městečka. Svůj život by za nic nevyměnila. Když však bistro zavřou, Louise měnit musí.

Svět Willa Traynora naopak žádné hranice nemá. Je to svět adrenalinu, velkých obchodů i peněz, svět možností bez omezení. Will svůj život miluje. Když ho však nehoda upoutá na kolečkové křeslo, ví, že už ho nebude moci žít jako doposud.

Jen těžko si lze představit více nesourodou dvojici než náladového a depresivního Willa a jeho novou optimistickou a upovídanou ošetřovatelku Louise…

Kniha poprvé vyšla v roce 2013 u nakladatelství Ikar, v paperbackové verzi pak vyšla o dva roky později. V červnu bychom se měli dočkat třetího vydání, tentokrát s filmovou obálkou.

Ve filmu tak uvidíme Sama Claflina, který to naposledy rozjel v posledním díle Hunger Games nebo hezké adaptaci romance S láskou, Rosie, a Emilii Clarke, jež se brzy objeví v nové řadě Her o trůny a která v Terminátorovi Genisys ukázala svoji akčnější stránku. Dále se můžeme těšit Jennu Coleman (Doctor Who), Charlese Dance, Matthewa Lewise (Harry Potter) a Brendana Coyle (Panství Downton).

Scénář k filmu napsala samotná Jojo Moyes společně s Scottem Neustadterem a Michaelem H. Weberem.

Zdroj informací a obrázků: CSFd.cz, Hypable.com, Bux.cz, Facebook.com/MeBeforeYouMovie, MeBeforeYouMovie.com

2 thoughts on “První trailer k Než jsem tě poznala

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge