Přijďte za námi na knižní veletrh [SOUTĚŽ]

Novinky Soutěž

Příští víkend bude na ostravské Černé louce ve znamení knih. Od pátku do neděle bude totiž výstaviště hostit 6. ročník Ostravského knižního veletrhu.

Za Ostravským knižním veletrhem stojí havlíčkobrodské nakladatelství Hejkal. Původně se veletrh konal v létě, nakonec však zakotvil v jarním programu, souběžně s veletrhy Dovolená, region a lázeňství a Svatba. V loňském roce ho díky tomu navštívilo na 10 tisíc návštěvníků.

Knižní veletrh_banner 980 x 170 px_náš web

Letos se na veletrhu představí řada spisovatelů z Ostravy a okolí, ale také autoři známí například z vysílání České televize. Doprovodný program tak nabídne řadu besed, autorských čtení i autogramiád.

Z vystavovatelů se můžete těšit například na ostravské nakladatelství DominoFANTOM Print, Kniha Zlín, olomoucké ComicsCity nebo starý známý Knižní klub. Své stánky zde bude mít i Česká televize, Knihovna města Ostravy nebo projekt Celé Česko čte dětem.

Na knižní veletrh se chystáme také my z Knižního vesmíru. Nebojte se, nebudeme prezentovat články z magazínu. Naopak se můžete těšit na sortiment našeho eshopu pro pravé knihomolyzáložky, placky, hrníčky, knižní a filmové šperky, tašky, zápisníky a spoustu dalšího. Některé kousky ještě ani na eshop nestihly dorazit. Všechno si můžete v klidu prohlédnout a samozřejmostí jsou také nižší veletržní ceny!

taska_sherlock_2 keep_calm1 5-1 finger_6-e1415480221703 HG_bronz_1

~ SOUTĚŽ ~

Pro pět z vás máme nachystaný balíček dvou vstupenek na 6. Ostravský knižní veletrh. Stačí, když do komentářů napíšete odpověď na jednoduchou otázku:

„Co (ne)máte rádi na knižních veletrzích?“

Soutěž ukončíme v neděli 28. února ve 23:59 a z komentářů vybereme pět nejlepších odpovědí. Jejich autoři se pak mohou těšit na volňásky na veletrh. Nezapomeňte vyplnit kolonku email, jinak vás nebudeme mít jak kontaktovat ohledně výhry!

Tak hodně štěstí a těšíme se na setkání s vámi!

4 thoughts on “Přijďte za námi na knižní veletrh [SOUTĚŽ]

  1. To, ze se sejdou lidi se stejnym zajmem pod jednou strechou 🙂 v mem okoli moc.lidi co ctou se nenachazi, proto je to pro me takova specialni udalost 🙂

  2. Po pravdě jsem nikdy na knižním veletrhu nebyla a tak vyjdu ze svých zkušeností s jinými srazy a akcemi (takže hlavně skautské :D…). Člověk tam vždycky pozná skvělé lidi, které by jinak nepoznal. A na každé akci vládne taková specifická atmosféra, na každé akci je to trochu jiné, ale to je právě to, co mám ráda.

  3. Na těchto veletrzích miluji možnost popovídání s někým přímo z vydavatelství, popř. i se samotným autorem, získat od něj podpis a sdělit své dojmy. Jedinou věc, kterou naopak nenávidím, je kolik určitě skvělých knížek tam musím nechat kvůli nedostatku prostoru nebo peněz 😀

  4. Mám ráda obrovský výběr knížek a setkání se s lidmi, kteří stáli za jejich vznikem. Vadí mi akorát velký počet lidí. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge