Nový teaser na šestou řadu Game of Thrones je tady

Knihy Novinky Seriály

Dva měsíce zpět HBO zveřejnilo první teaser na šestou řadu své vlajkové lodi. Jednalo se spíše o lehounký aperitiv, který nic neprozradil, ale přiznejme si, kdo po něm nezašátral ve skříni po svém starkovském tričku (nebo snad lannisterském)?

Dnes ráno ale HBO představilo druhý teaser, který již má něco přes minutu, nic nerecykluje, ale vyvolává spousty, spousty ale opravdu spousty otázek. Posuďte sami.

Již v předchozích řadách jsme viděli, že smrt nemusí být konečná a jelikož seriál mění mnoho kanonických reálií z knih G.R.R Martina, můžeme čekat takřka cokoliv. Šance, že by se nám vrátil Nedík Stark, asi moc velké nejsou, ale můžeme alespoň doufat. Osobně si nemyslím, že by tvůrci chystali nějaký velký návrat některé z již zemřelých postav. Jsou snad dostatečně soudní a nezačnou z nejsledovanějšího seriálu televizní historie vytvářet mexickou telenovelu.

S naprostou jistotou ale můžeme říct, že se setkáme se starou skvadrou, která nás již šestým rokem doprovází tímto jarním fantasy dobrodružstvím. Po roce se konečně snad rozuzlí i dějová linka Brana Starka.

Pátá série za sebou nechala řadu neznámých a již 24. dubna se dočkáme prvních odpovědí.

Zdroj informací a obrázků: Tor.com, TheNerdist.com, Medium.com/hbo-cinemax-pr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge