Nové plakáty k Alence Za zrcadlem

Filmy Knihy Novinky

Na premiéru filmu Alenka v říši divů: Za zrcadlem si musíme ještě přes tři měsíce počkat, ale rozhodně se máme na co těšit. Po těch šesti letech, které uplynuly od prvního filmu, je to vlastně chvilička.

Z prvního traileru k filmu jsme se dozvěděli, že se Alenka vrátí do Říše divů, aby pomohla zachránit Kloboučníka dřív, než mu dojde čas. Ve svých rolích se opět představí Mia Wasikowska (Alenka), Johnny Depp (Kloboučník), Helena Bonham Carter (Srdcová královna) a Anne Hathaway (Bílá královna). Novou postavou je už zmiňovaný Čas, kterého ztvárnil komik tisíce tváří Sacha Baron Cohen. Pokud film uvidíte v původním znění s titulky, pak se těšte na dabing Alana Rickmana (houseňák Absolem), Michaela Sheena (Bílý králík) nebo Stephena Frye (kočka Šklíba).

Společnost Walt Disney Pictures také zveřejnila charakterové plakáty a jeden se všemi hlavními postavami. Promo fotek je však zatím opravdu poskrovnu, takže se musíme smířit jen s videi.

Kromě hudby Dannyho Elfmana se můžeme těšit i na cover songu White Rabbit skupiny Jefferson Airplane, kterou nazpívala americká zpěvačka Pink. Ta přispěje také druhou písní, která byla složena speciálně pro film Alenka v říši divů: Za zrcadlem. Během předávání hudebních cen Grammy se objevilo video s ukázkami z filmu i ze samotné předělávky:

Pokud příliš neholdujete angličtině, můžete si oficiální trailer pustit také s českým dabingem:

Do českých i slovenských kin dorazí Alenka a spol. ve čtvrtek 26. května. My už se na něj těšíme, co vy?

Zdroje informací a obrázků: Falcon.cz, ComingSoon.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge