Nenechte si ujít seriál Shadowhunters

Knihy Novinky Seriály

Dnes ve Státech nadchází den, na který čekali všichni fanoušci knižní série Nástroje smrti z pera Cassandry Clare. Den D. Nebo také Den S. Prostě den, kdy se všichni po poměrně zpackaném filmu možná dočkáme alespoň kvalitního seriálu.

Clary a Jace

Rozhodnutí natočit z oblíbené série televizní seriál padlo 30. března 2015. Koncem dubna začal casting jednotlivých rolí a 25. května začalo v Torontu samotné natáčení. Seriál poběží na americké televizi ABC Family, která tedy brzy změní název na Freeform.

18. prosince kabelová televize Netflix oznámila, že zakoupila práva pro distribuci seriálu, takže budou jednotlivé díly vysílat vždy den po oficiální americké premiéře. A jelikož se Netflix konečně dostal i do našich končin, pokud umíte anglicky a nechcete zbytečně čekat, pusťte se do toho!

Ohlášeno je 13 epizod první série s následujícími názvy:

101 The Mortal Cup, 102 The Descent Into Hell Isn’t Easy, 103 Dead Man’s Party, 104 Raising Hell, 105 Moo Shu to Go, 106 Of Men and Angels, 107 Major Arcana, 108 Bad Blood, 109 Rise Up, 110 This World Inverted, 111 Blood Calls To Blood, 112 Malec, 113 Morning Star

Uvidíme, jestli se dočkáme také druhé série. Myslím, že většina z nás má ještě v paměti film a doufá, že seriál v jeho nechvalných šlépějích snad nepůjde. Co se týče seriálového obsazení, nebudu opakovat, co jsme vám už napsali dříve, jen sama za sebe můžu říct, že jsem nadšena z toho, že Jace hraje Dominic Sherwood, kterého jsem si oblíbila už ve Vampýrské akademii a ani ve videoklipu od Taylor Swift nevypadal vůbec špatně.

Podívejme se na hromadu fotek z natáčení i přímo z epizod:

Těžko říct nakolik se seriáloví tvůrci budou držet knižní předlohy, přece jenom už v obsazení některých rolí byli kreativnější, stejně jako při tvorbě scénáře, kdy se objeví úplně nové postavy. Základní linie příběhu určitě zůstane stejná, těžko říct ale, jak moc se bude odvíjet vzájemná romance Clary a Jace nebo Aleca a Magnuse… či Jace a Aleca…?

A tady máme oficiální trailer:

https://youtu.be/rVIS7fW0ZXY

Anebo druhý trailer:

Ještě televizní spot…

Anebo jeden Sneak peek…

a druhý…

Těch videí a ukázek je opravdu hodně, můžete se na ně všechny podívat třeba tady. Další hromadu novinek můžete sledovat na oficiálních stránkách nebo na Facebooku, Twitteru, Instagramu nebo Pinterestu. No a na závěr si ukažme ještě čtyři exkluzivní plakáty, které nám zobrazují naše čtyři oblíbená místa, na které se naši hrdinové dostanou (někdy i opakovaně).

Nevím, jak vy, ale já jsem rozhodně zvědavá.

Shadowhunters

Zdroj informací a obrázků: Shadowhunterstv.com, Hypable.com, Twitter.com/shadowhunterstv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge