Bude z Emmy Stone nová Cruella de Vil?

Filmy Novinky

Už víme, že od Disneyho můžeme očekávat téměř cokoliv, od animovaných filmů až po ty hrané, na které se v poslední době soustřeďuje víc než kdy jindy.

Ať už je to hraná Popelka, Kráska a Zvíře nebo Kniha džunglí. Tentokrát se stejně jako v případě královny Zloby podíváme na starý známý příběh z jiného pohledu. 101 dalmatinů a Cruellu de Vil jistě všichni dobře známe. Disney má v plánu natočit hraný film, který se bude soustřeďovat jen na Cruellu a Emmu Stone se právě snaží přesvědčit, aby tuto roli vzala.

Je to od Disneyho docela zvláštní krok, protože Emmě je 27 let a oproti animované verzi Cruelly z roku 1996 je daleko mladší. Práce na scénáři k filmu už začala, má ji na starost scénáristka Kelly Marcel, která se podílela třeba na scénáři k Padesáti odstínům šedi.

Není žádným překvapením, že se Disney ubírá směrem hraných filmů. Během minulého roku jsme se například dozvěděli, že se chystá hraný prequel ke známému Aladdinovi nebo třeba nová verze Medvídka Pú. Vypadá to, že se i nadále máme na co těšit. A nevím, jak vy, ale já se těším všemi dvaceti.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge