Alenka v říši divů: Za zrcadlem má svůj první trailer

Filmy Knihy Novinky

V srpnu jsme vám přinesli první informace o chystaném druhém díle Alenky, společně také s prvními oficiálními plakáty a fotkami z natáčení. Dneska tu pro vás máme také první oficiální trailer. A rozhodně je na co se těšit.

Alenka Kingsleigh v uplynulých letech následovala šlépěje svého otce. Po svém návratu do Londýna narazí na magické zrcadlo, skrz které se vrátí zpět do fantastické Podzemní říše, kde se setkává se svými starými přáteli Bílým králíkem, houseňákem Absolemem, kočkou Šklíbou a Kloboučníkem, který přišel o svou velkolepost. Bílá královna Mirana posílá Alenku hledat kovový glób, který se nachází uvnitř komnaty velkých hodin, jež pohánějí všechen čas. Alenka se vydává na nebezpečný závod, při kterém narazí na staré přátele i nepřátele, aby zachránila Kloboučníka dřív, než vyprší čas.

Disney to v poslední době s filmovými adaptacemi oblíbených pohádek rozjíždí ve velkém a podle plánů na příští roky ještě dlouho rozjíždět bude. Ať už se vám první díl temnější Alenky líbil nebo ne, návštěvnost kin a výdělek byl natolik vysoký, že tu máme hvězdně obsazený druhý díl. V pokračování se tak Alenka bude muset vrátit do Říše divů, aby zachránila Kloboučníka.

Česká premiéra je plánovaná na 26. května 2016 a podle prvního traileru to i po výměně Burtona za Bobina vypadá stále dobře.

Zdroj informací a obrázků: CSFD.cz, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge