Další Greenovy knihy budou v kinech až v roce 2016

Filmy Knihy Novinky

V březnu jsme vás informovali o tom, že se dočkáme další filmové adaptace knihy Johna Greena, Hledání Aljašky, dneska pro vás máme více zajímavostí a novinek.

Ačkoliv jsme se už začátkem srpna mohli těšit na obsazování hlavních rolí, teď to vypadá, že mají producenti vybrat ty nejvhodnější představitele. Natáččení mělo původně začít už tento podzim v Michiganu, ale protože se produkce nemůže domluvit na té nejlepší hlavní hrdince, začne se natáčet nejspíš až počátkem roku 2016.

Původně se rozhodovalo mezi Anya Taylor-Joy a Autry Haydon-Wilson, ale vypadá to, že teď má Paramount více času na to, aby se podívali po někom, kdo by podle jejich slov divákům více sedl a s kým by se dokázali více ztotožnit. Zároveň to ale znamená, že v době natáčení nebudou už k dispozici již vybraní herci Charlie Rowe a Logan Miller, kteří si měli zahrát Milese a Colonela, což znamená, že film možná projde kompletním recastingem.

Snezi sneziHledání Aljašky bylo publikováno v roce 2005 a je tak Greenovou první young adult knihou, zároveň je dosud také považována za jeho nejlepší knihu. Filmové adaptace bychom se tak mohli dočkat spíše v roce 2016. Stejný rok ovšem půjde do kin další adaptace knihy, na níž se Green autorsky podílel. Jde o knihu Sněží, sněží…, které se v češtině dočkáme 22. října tohoto roku.

Sníh o Vánocích je hezká věc, ale čeho je moc, toho je příliš. Taková sněhová bouře umí zamíchat i těmi nejlepšími plány – a když k tomu ještě připočtete, čtrnáct roztleskávaček, jedno miniprase a keramickou vesničku pro elfy, bylo by na rozpletení všech těch zmatků v městečku Gracetown skoro zapotřebí nějakého anděla! Tři vánoční příběhy o tom, že ne vždycky je to, oč stojíte, taky to pravé…

Sněží, sněží… je tedy kniha tří autorů a tří povídek. Kromě povídky Johna Greena, se můžeme těšit na Maureen Johnson a Lauren Myracle.Celý film by se měl točit okolo tří osudů během Štědrého večera.

Filmová práva koupilo už loni v září studio Universal, v polovině června tohoto roku dokonce prohlásilo, že oficiální premiéru si film odbude 9. prosince 2016. Scénář bude mít na starosti Kay Cannon, která scénáristicky stojí za oběma filmy Ladíme!

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Bux.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge