Začněte si pro Hunger Games cvičit své prsty

Filmy Knihy Novinky

Lionsgate rozjelo svou mega propagaci filmu, které se u nás dočkáme až 19. listopadu, a přišlo s další originální grafikou. Tentokrát se můžeme podívat na známé gesto…

Posled fanoušků by mělo jít o ruce hlavních postav filmu, takže můžete spolu s nimi hádat, které prsty patří které postavě. Tyto plakáty se také objevily na budovách po celém světě a někteří z fanoušků se jimi hned pochlubili na sociálních sítích:

https://instagram.com/p/34xVhYTiHx/

Nedávno také Lionsgate ohlásilo, že v USA nehodlá poslední film pouště do kin v 3D verzi, zatímco celosvětově se fanoušci dočkají filmu ve 2D i ve 3D. Odůvodnili to tím, že všechny předešlé filmy byly v Americe puštěny ven jen jako 2D, a proto by u této „tradice“ měli zůstat i nadále.

Zároveň studio oznámilo, že se na blížícím Comic Conu v San Diegu dočkáme hereckého obsazení posledního filmu, neprozradilo ovšem, na které hvězdy se můžeme těšit. Také tam samozřejmě ukážou některé speciální ukázky, jak bývá vždy zvykem. Nejspíš můžeme očekávat nový trailer, ten první jsme vám nedávno ukazovali.

Nově se objevila také další fotka z filmu, na níž vidíme Cetkii a Katniss nejspíš chvíli před tím, než vstoupí do Kapitolu s lidmi Panemu v závěsu.

mockingjay-part-2-katniss-effie

Zdroj informací a obrázků: CSFD.cz, Hypable.com

1 thought on “Začněte si pro Hunger Games cvičit své prsty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge