Nový trailer Mockingjay – Part 2 a další lákačky

Filmy Knihy Novinky

Sice jsme se v poslední době jaksi s informacemi okolo vašich oblíbených knih, filmů a seriálů odmlčeli, ale novinky a zajímavosti ve světě stále víří. Dneska se podíváme na další lákavé věci k poslednímu filmu Hunger Games. Bude ale opravdu posledním?

Světově oblíbený Comic Con v San Diegu je už dávno za námi a pokud sledujete zahraniční scénu, určitě vám některé zprávy z různých odvětví neunikly. Než se k nim ale dostaneme, podívejme se na nový filmový trailer, který spatřil světlo světa dneska:

V traileru vidíme několik nových ukázek, které nás mají správně nalákat na celý film. Velký důraz je kladen na to, že Katniss vyzve Snowa ke konečnému boji a vezme s sebou celý Panem. K celé propagandě Unite, o níž jsme vám psali nedávno, přibyla další várka nových plakátů, na nichž vidíme bojovně nastrojené hlavní hrdiny rebélie:

Comic Con s sebou přinesl zajímavou rebelskou zprávu od 13. kraje i sladěný plakát:

katniss-red-suit-mockingjay-part-2-full

Panel Hunger Games byl samozřejmě na Comic Conu plný k prasknutí. Herci sdíleli své vzpomínky z natáčení i svůj smutek nad tím, že to všechno končí. Josh Hutcherson ovšem v comicconové verzi show Conana O’Briena nakousl možnost spin-offových filmů z universa, čímž možná potvrdil šuškandu o tom, že se Lionsgate odhodlá natočit další filmy. Dokud ale nepřijdou potvrzující informace, je to spíše z Joshovy strany lumpárna a vydráždění fanoušků.

Na druhou stranu Lionsgate oznámilo, že se v Dubajském zábavním parku objeví první Hunger Games atrakce. Půjde o zábavní park zaměřený na Hollywood a Linosgate by tam mělo mít také svou zónu. Celkově se zatím mluví o tom, že by měl park mít na 27 filmových atrakcí. Toto léto také započne v New Yorku putovní expozice týkající se Hunger Games filmů. Na expozici se budete moci podívat na kostýmy a kulisy z natáčení a vyzkoušet si, jaké to je žít v Panemu.

Hutcherson a Hemsworth vtipkovali o tom, že ve filmu mají jednu společnou pěkně žhavou scénu, čímž naznačovali, že se Peeta s Hurikánem snad můžou i políbit. Lawrence prohlásila, že ze všech kostýmů, které měla během natáčení filmů na sobě, se jí nejvíc líbily její svatební šaty a že v epilogové scéně jedno z dětí hraje ve skutečnosti její synovec.

Dalším vtipným okamžikem panelu na Comic Conu byla chvíle, kdy se herci pokoušeli napodobit titulní „hymnu“ a žádnému z nich to moc nešlo:

https://instagram.com/p/47W6ATiJyh/

Na závěr režisér filmu prohlásil, že pokud fanoušci milovali konec knihy, budou milovat i konec samotného filmu. „Je to vážně, vážně emotivní.“ Přesvědčíme se až v kině.

Zdroj informací a obrázků: Facebook.com/TheHungerGamesMovie, EW.com, TheGuardian.com, ComingSoon.net, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge