První trailer na Mockingjay – Part 2 je venku!

Filmy Knihy Novinky

Premiéra posledního filmu natočeného na základě oblíbené dystopické série Hunger Games se nezadržitelně blíží, proto je potřeba divákům připomenout, co je vlastně ještě má po první části docela roztahaného dílu překvapit. Valte oči…

V prvním uveřejněném „teaser traileru“ vidíme další část kampaně okolo Katniss, která vyzývá obyvatele Panemu ke vzpouře proti prezidentu Snowovi a Kapitolu. Ačkoliv tvůrci píší, že jde o teaser k plnohodnotnému traileru, stejně v sestřihu vidíme velkou část významných událostí a pořádnou bitvu.

Nedávno produkce odtajnila také první tři fotografie z filmu, na nichž vidíme Hurikána v tunelu, Peetu pro jednou nejspíš i při smyslech a taky Katniss s ostatními rebely:

Také se objevil další oficiální poster k filmu, na němž můžete vidět zdemolovanou „sochu“ prezidenta Snowa:

mockingjay-part-2-poster-snow

Dole vpravo je vidět nápis „UNITE REVOLUTION“, který naráží na původní Snowovo heslo „UNITED FOR YOU“.

The-Hunger-Games-Mockingjay-Part-1-President-Snow-Unity-poster

Nové heslo rebélie se také objevilo na „hacknutém“ Twitter účtu Panemu. Tomu se panečku říká pořádná kampaň na sociálních sítích…

SPOILERY!! 5. června producentka filmu Nina Jacobsen na svém Twitterovském účtu sdílela fotku z natáčení epilogu a ačkoliv na fotce vidíme hlavně východ slunce a hromadu lidí ze štábu, vypadá to, že jde o scénu mezi Katniss a Peetou. Dříve bylo také prozrazeno, že by se ve scéně měly objevit také jejich děti. Celý epilog by se měl odehrávat 20 let poté, co Katniss s Peetou svrhli Kapitol, společně mají syna a dceru, kteří si hrají v povzdálí, když naši hrdinové diskutují nad tím, jak by jim měli říct pravdu o minulosti. Přitom Katniss stále ještě bojuje se vzpomínkami na to, čím vším si prošla, ale snaží se být pozitivní.

Epilog se tedy natáčel teprve nedávno, což je zvláštní, vezmeme-li v úvahu, že samotné natáčení obou částí filmů skončilo loňský červen. Oficiální permiéra filmu je stanovena na 20.listopadu 2015, u nás se filmu dočkáme o den dřív.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge