E L James přichází s panem Greyem

Knihy Novinky

Pokud se k vám tato zpráva ještě nedonesla, oblíbená i proklínaná série Padesát odstínů nebude trilogií… autorka přichází s další knihou.

grey frontPeníze a sláva jsou mocné a i když se autorka snaží vehementně ovlivnit natáčení druhého filmu, nechce, aby se na její pisatelský um zapomnělo. Proto se rozhodla ze svých fanoušků vymámit ještě kapku peněz a přijít se čtvrtou knihou, tentokrát ovšem nepřináší nic překvapivého, ale to, co už znáte. Anebo si alespoň myslíte, že to znáte. Můžete se tedy těšit na Padesát odstínů šedi z Greyova pohledu.

Na prvních stránkách nové knihy se tedy budete moci dočíst této věty: „Tato kniha je věnována těm, kteří se ptali… a ptali… a ptali… a ptali… a ptali.. až se dočkali.

Autorka o svém hrdinovi řekla: „Christian je komplikovaná postava a čtenáře vždycky fascinovaly jeho vášně a motivace, i jeho problémová minulost. A také, jak každý, kdo byl kdy v nějakém vztahu, potvrdí, vždycky existují dvě strany příběhu. Bylo pro mě vážně potěšením vrátit se zpátky na šťastné místo – psát a být znovu s Christianem a Anou.

Kniha by v originále měla vyjít 18. června 2015 a už teď je u Barnes & Noble a Amazonu na přední příčce v seznamu bestsellerů. 18. června je významné datum, protože v ten den má podle knih Christian Grey narozeniny. Knihy se s největší pravděpodobností dočkáme také v české verzi… přece jenom to bude silný tahoun.

https://twitter.com/E_L_James/status/605677380477284352

Zdroj informací a obrázků: GoodReads.com, EW.com

4 thoughts on “E L James přichází s panem Greyem

  1. Kdy a kde bude možné zakoupit nový díl knihy GREY od E.L.James v českém překladu?

    1. Knihy E.L. James u nás vydává v překladu Nakladatelství XYZ, které spadá pod Albatros Media. Zda chystají i vydání GREY zatím nebylo zveřejněno, ale pokud se tak stane, určitě najdete oznámení na jejich Facebooku 🙂

  2. Wau tak to jsem ani nevedela, ze vysel jeste dalsi dil z pohledu pana Greye. To jsem teda spatna fanynka 😀 A to jsem cetla vsechny 3 knihy. Ale je pravda, ze jsem si potom uz nic nezjistovala..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge