Známe první herce pro seriál Shadowhunters

Seriály

Televizní stanice ABC Family chystá na příští rok seriálovou adaptaci oblíbené knižní série Nástroje smrti. Po nepříliš vydařeném filmu Město z kostí se rozhodli producenti kompletně vyměnit obsazení a my už známe první čtyři herce, kteří ztvární Jace, ClarySimona a Isabelle.

Dominic Sherwood

Velké pozdvižení vyvolalo oznámení jména herce, který bude seriálovým Jacem. Netrpělivě odpočítával minuty do oficiálního vyjádření snad celý Twitter. Hlavního stínolovce si zahraje Dominic Sherwood, kterého si dost možná pamatujete jako Christiana Ozeru z Vampýrské akademie.

Zatímco na představitelku Clary jsme si museli až doteď počkat, jejího nejlepšího kamaráda Simona Lewise ztvární začínající herec Alberto Rosende. Najít náhradu za Roberta Sheenana byl jeden z těžších oříšků pro producenty, ovšem podle zákulisních fotek se jim to nakonec podařilo.

Roli Isabelle Lightwood získala latinoameričanka Emeraude Toubia. Ta má zatím na kontě jen pár epizodních rolí ve španělsky mluvených seriálech. Zatím poslední oficiálně známou posilou týmu Shadowhunters je 19letá kansasanka Katherine McNamara, nová Clary Fray! Tahle přírodní zrzka si zahrála například v seriálu Happyland (MTV) a na podzim se objeví také ve filmové adaptaci Spáleniště: Zkouška ohněm, pokračování Labyrintu.

Zatím veškeré osazenstvo seriálu schválila i autorka knižní série, Cassandra Clare. Na internetu se hned začaly objevovat nejrůznější fanarty, naposledy s Jacem a Clary. Další si můžete prohlédnout například na oficiálním twitteru seriálu, @ShadowhuntersTV.

Seriál Shadowhunters se točí okolo 18leté Clary Frayové, která zjistí, že pochází z pokrevní linie andělských míšenců. Pilotní epizodu seriálu bude režírovat McG, který spolu s Edem Decterem celý seriál produkuje. První série bude mít celkem 13 dílů a na televizních obrazovkách by se měla objevit začátkem doku 2016.

Zdroje informací a obrázků: hypable.com, deadline.com, tmisource.comtwitter.com/ShadowhuntersTV

8 thoughts on “Známe první herce pro seriál Shadowhunters

  1. S Clary jsem spokojená, čekala jsem horší 😀 Zato jsem zhrozená ze Simona, podle mě se to teda nepovedlo 😀 Takový Nat Wolff by tam seděl 😀
    A Jace taky nic moc… Zas na druhou stranu si říkám, že mohlo být hůř 😀
    Už se děsím Aleka a Magnuse -_-
    Adelle recently posted…Music of Adelle’s Heart – květen 2015My Profile

  2. Obsazení mi přijde docela pěkné, jen mi připadá, že Dominic vypadá víc jako Alec než Jace

  3. dobry den no tak teda nic moc prominte ze to pisu ale puvodni herci mesto z kosti o hodne lepsi,nejdriv se pise ze mesto z popela bude a pak ze bude serial,tak jak to vubec je??ja mesto z kosti milujuu moc sem si ten film oblibilaaaa nevim co se divakum na nem nelibylo??akorad nektere casti byly dost vystrihane..ale jinak muj nej filmm..a herci sou hrozne simpaticti..a skvely..mam je rada..tak bych se chtela zeptat jak to bude?serial no hruzaaaaaaaaaaaaaa prominte deee

    1. Film Město z popela nebude. První díl v kinech propadl proto bylo rozhodnuto, že se celá série natočí odznova ve formě seriálu.

  4. (Předem – přečetla jsem všechny díly Mortal Instruments)
    Mě osobně přijde celé tohle obsazení oproti filmu příšerné a to ani film se mi moc nelíbil, navíc to že z toho udělají seriál…Vím že to nemůže být přesně podle knih, ale to že – se seriál točí okolo 18leté Clary Frayové – a přitom v prvním dílu je jí teprve 15 let… Připouštím že se na něj určitě budu taky koukat protože mě zajímá jak se režiséři poperou s vůbec celým příběhem a ostatními postavami, a přece jenom jsou to jedny z mých nejoblíbenějších knih.

  5. S obsazením seriálu je to u mě pade na pade. Třeba Magnus a Alec jsou naprosto příšerní. To, že Luke bude černoch, mi naopak vůbec nevadí. Clary ujde, Jace taky, Isabella je v pohodě, ale u Simona jsem za to, že Rob Sheehan byl lepší.

  6. No nevím mě se mnohem víc líbilo původní obsazení… 🙁
    Hlavně jsem zklamaná z Jace :\ ale co už mohlo být i hůř 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge