První trailer na The Descendants je venku a taky hromada fotek

Filmy Knihy Novinky

Disney nikdy neusíná na vavřínech, a proto dřív než se v brzkých článcích rozepíšeme o tom, na jaké filmové adaptace se můžete do budoucna těšit, se dneska podíváme na velice očekávaný Disney Original Movie – The Descendants, aneb jak dopadli všichni záporáci z klasických filmů a jaké měli potomky.

Nebyl by to Disney, aby nepřišel s něčím, na co někteří fanoušci čekali a o co si často sami psali – s filmem jen o Disney záporácích a o tom, jestli i oni měli nějaké své potomky a jak vůbec dále žili. Ačkoliv se v poslední době objevují spíše „nové a zvláštní“ adaptace klasických Disney verzí, tentokrát se podíváme na něco originálního.

Descendants

Auradon PrepOcitáme se v současnosti v idylickém království, kde má být laskavý dospívající syn krále a královny, které známe z pohádky Kráska a zvíře, brzy korunován. Jeho první prohlášení se týká nabídky šance na vykoupení z izolovaného ostrova potomkům padouchů a jejich pomocníků.

Konkrétně jde o děti Cruelly de Vil, Maleficent,  zlé královny ze Sněhurky a Jafara, které teď mají možnost začít navštěvovat přípravku společně s potomky dalších známých Disney hrdinů. Jenže jak už to tak bývá, nic nebude jednoduché a Mal, Evvie, Jayden a Carlos se budou potýkat s odmítnutím ostatních, ale také s vlastní povahou.

Mají jít ve šlépějích svých rodičů a pomoci jim ovládnout království, anebo v sobě nechat produbit dobro a naopak království zachránit?

Film by se na Disney Channel měl v zahraničí objevit v létě 2015, v hlavních rolích záporáků se představí Kristin Chenoweth (Maleficent), Maz Jobrani (Jafar), Kathy Najimy (zlá královna), Wendy Raquel Robinson (Cruella de Vil) a jejich děti pak Dove Cameron (Mal, dcera Maleficient), Booboo Stewart (Jayden, syn Jafara), Sofia Carson (Evvie, dcera zlé královny a nevlastní sestra Sněhurky), Cameron Boyce (Carlos, syn Cruelly de Vil). V dalších rolích uvidíme herce Keegan Connor Tracy (Belle), Dan Payne (Zvíře), Mitchell Hope (princ Ben, syn Belle a zvířete), Sarah Jeffery (princezna Audrey, dcera Aurory a prince Phillipa), Jedidiah Goodacre (princ Chad Charming, syn Popelky a jejího prince), Dejan Loyola (Aziz, syn Aladdina a Jasmíny), Dianne Doan (Lonnie, dcera Fa Mulan a Li Shanga), Melanie Paxson (kmotřička víla), Brenna D’Amico (Jane, dcera kmotřičky víly), Stephanie Bennett (Sněhurka), Zachary Gibson (Doug, syn Šmudly).

Isle of the LostNatáčení začalo loni ve Victorii, na režisérskou stoličku usedl Kenny Ortega, který stojí za úspěšnou trilogií High School Musical. Zajímavé je, že bude k filmu napsán knižní prequel s názvem Isle of the Lost, autorkou by měla být Melissa de la Cruz, kterou známe díky knižní sérii Modrá krev nebo Čarodějky z East Eandu (dočkala se i seriálového zpracování).Kniha by měla vyprávět příběh záporáků vyhnaných na osamělý ostrov, který se pro ně stal vězením.

Ostrov totiž střeží magické pole, která je i jejich potomky udržuje hezky uvnitř. Život na ostrově je tmavý a ponurý. Je to špinavé, vetché místo, které bylo ponecháno svému vlastnímu osudu, zapomenuto. Ale v zakázané pevnosti je ukryto dračí oko, klíč k podstatě temnoty a jediná šance záporáků, jak se z ostrova dostat. Pouze nejchytřejší a nejzlejší záporáci jej můžou najít. Kdo to bude?

Sice by mělo jít o knižní prequel, ale vypadá to, že jde o první díl série, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne. My se teď alespoň můžeme podívat na několik fotek z natáčení:

A ještě pár dalších fotek:

No a nakonec tu máme také pár originálních panenek, které byly slavnostně ukázány už v únoru na International Toy Fairy v New Yorku. Disney rozhodně nezahálí, panenky by se v obchodech měly objevit na podzim tohoto roku. Podívejte se na fotky:

Nevím, jak vy, ale já jsem na film rozhodně zvědavá a těším se. Možná to nebude dílo všech děl, ale já mám prostě Disneyovky ráda.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, VinylMationWorld.com, DisneyWikia.com, Premieresuitesvictoria.com

1 thought on “První trailer na The Descendants je venku a taky hromada fotek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge