Známe oficiální obálku i anotaci Soundless

Knihy Novinky

Již dříve jsme vás ve svém článku informovali, o čem zhruba kniha bude, včera jsme vám pěkně za tepla na Facebooku ukázali také oficiální obálku, dneska kromě toho ale známe také oficiální anotaci příběhu.

SoundlessTak daleko, jak jen Feina paměť sahá, v její vesnici, kde skalní terén a časté laviny brání obyvatelům být soběstačnými, nedošlo k žádnému zvuku.

Fei a její lidé jsou vydáni na milost a nemilost doručování potravin skrz nehostinné okolí přímo z Beigua, tajemného vzdáleného království.

Když ale vesničané začnou ztrácet zrak, dodávky se zmenšují a mnoho z nich začne hladovět, ocitá se tak Fein domov, lidé, které miluje, a jejich celá existence v krizi, vše pod hrozbou temnoty a hladovění.

Ale brzy Fei v noci probudí palčivý hluk a zvuk se tak stane její zbraní.

Richelle Mead bere své čtenáře na vítěznou cestu z vrcholku Feiny rozeklané horské vesnice do údolí Beigua, kde odkryje překvapivou pravdu i nepravděpodobnou romanci, které jí změní život jednou provždy.

Kniha by v zahraničí měla oficiálně vyjít 17. listopadu letošního roku a dokonce bychom se jí na podzim měli dočkat také v češtině, alespoň tak zní zpráva od nakladatelství Domino.

Zdroj informací a obrázků: PublishersWeekly.com, PenguinTeenAustralia.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge