Papírová města mají konečně svůj trailer

Filmy Knihy Novinky

Před časem jsme vás informovali o všem možném (i nemožném), co se okolo Johna Greena šustlo. Teď vám konečně můžeme ukázat něco nového z adaptace Papírových měst.

Papírová města vypráví nadčasový příběh Quentina a jeho tajemné sousedky Margo, která milovala záhady tak moc, až se z ní jedna záhada stala. Po té, co jej s sebou vezme na jednu nekončící noc plnou dobrodružství, najednou Margo zmizí – zanechá po sobě jen střípky, které musí Quentin rozluštit. Tohle hledání vede Quentina a jeho partu bystrých přátel na další osvěžující dobrodružství, co je zábavné i bolavé zároveň. Aby Quentint Margo dokázal vypátrat, bude muset pochopit, co znamená opravdové přátelství i pravá láska.

Kromě oficiálního traileru se také nedávno objevil první oficiální plakát, který jsme vám ukazovali už na Facebooku:

Paper Towns poster

Film by se po posledním odkladu měl do kin dostat 24. července 2015 s Carou Delevingne a Natem Wolffem v hlavních rolích. Dále uvidíme Halston Sage, Caru Buono, Caitlin Carver, Austina Abramse, či Hannah Alligood a Madeleine Murden jako malou Margo. Česká premiéra je prozatím stanovena na 23. července, do kin film uvede CinemArt.

Nově se také objevily nějaké ty fotky z filmu, takže se pokochejte:

Zdroj informací a obrázků: USAToday.com, Hypable.com, PageToPremiere.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge