Obálka ke třetímu dílu Školy dobra a zla

Knihy

Minulý týden se na pulty českých knihkupectví dostal druhý díl trilogie Škola dobra a zla s podtitulem Svět bez princů. V zahraničí se na léto připravuje vydání závěrečného dílu a my se tak můžeme pokochat jeho obálkou.

Pokud patříte mezi fanoušky pohádkových příběhů, určitě vám tahle série neušla. Sice je určená dětem okolo věku 8 až 12 let, ale dokázala učarovat i mnohem starším čtenářům. Nejde totiž o klasický boj dobra se zlem, ale propracovaný svět plný známých i nových pohádkových postav, kouzel a kleteb. A navíc je zpracování knih s ilustracemi Iacopa Bruna opravdu hodně povedené. Ovšem obálky téhle série jsou ještě o třídu výše – a obálka ke třetímu dílu to jen dokazuje.

Soman Chainani - The Last Ever After Cover

Trojka se bude jmenovat The Last Ever After, tedy Poslední navěky nebo Poslední šťastný konec. Pokud jste ještě nečetli druhý díl, tak by byla škoda vám ho vyspoilerovat anotací třetí knihy. Tu si proto necháme na jindy. Ale rozhodně to vypadá na epické finále, nemyslíte?

The School for Good and Evil: The Last Ever After Somana Chainaniho vyjde u nakladatelství HarperCollins 21. července 2015.

Zdroje informací a obrázků: MTV.com, HarperCollins.com

7 thoughts on “Obálka ke třetímu dílu Školy dobra a zla

  1. Ahoj,
    Chtěla bych se zeptat,
    3.díl výjde 21.července v anglinckém originálu.
    A já se ptám,kdy bude 3.díl u nás?
    Díky a pardón pokud to sem nepatří,ale chci to vědět =)
    ᗩgatha

    1. Ahoj, podle informací z facebookové stránky nakladatelství CooBoo se letos české vydání nestihne, přece jen musejí kromě překladu i upravovat některé kresby. Tak snad vyjde začátkem příštího roku! 🙂

  2. .Dmoc a moc se mi škola dobra a zla líbí.Přečetla jsem jenom 1 díl ale určitě si přečtu další.mam dotaz bude i film.určitě by byldobr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge