Lydia opět na scéně, tentokrát knižně

Knihy Novinky Seriály

Pokud jste doteď nezaregistrovali naše vychvalování webseriálů na motivy oblíbených knih, asi děláme něco špatně. Každopádně vám to rádi odpustíme, když se alespoň na nějaký z nich podíváte, protože tvůrci stále nejsou u konce svých sil…

The-Epic-Adventures-of-Lydia-BennetUž dříve jsme psali o tom, že se úspěšný webseriál o sestrách Bennetových dočkal také své knižní předlohy. Recenzi na knihu si můžete pro zajímavost přečíst tady.

Jak správně tušíte, u jedné knihy nezůstane. Na podzim tohoto roku se dočkáme pokračování – The Epic Adventures of Lydia Bennet.

Tentokrát se podíváme na (ne)oblíbenou Lydii a na to, co se dělo po skončení první knihy. Příběh se soustřeďuje na její vzlety i pády v moderním digitálním světě. Není nouze o zajímavé zápletky, nové postavy a hromadu zábavných smsek, textů a tweetů. Knihu mají na svědomí Kate Rorick a Rachel Kiley, Rorick se podílela také na prvním díle.

Ačkoliv je Lydie spíše neoblíbená sestra, díky webseriálu se z ní naopak stala velice oblíbená postava. Až natolik, že se dočkala svého vlastního webseriálového spin-offu.

Uvidíme, jaká kniha nakonec bude a jestli se knih třeba jednou nedočkáme také v češtině. Přece jenom původní seriál získal řadu ocenění a dostává se kompletně také na DVD.

Zdroj informací a obrázků: PemberlyDigital.com, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge