Novinky k The DUFF

Filmy Knihy Novinky

Sice ještě stále tak úplně nevíme, jestli se dočkáme české premiéry – i když stále doufáme – ale nemůžeme vás ochudit o nové informace týkající se filmu. Je jich totiž požehnaně.

The DUFFNejpre vás můžeme ubezpečit o tom, že autorka film viděla v prvním testovacím promítání a na svůj blog napsala, že je opravdu spokojená. Sice nezapomněla připomenout, že se tvůrci od knižní předlohy hodně odklonili, ale ne nijak příšerně na to, abyste si i tak film nemohli pořádně užít.

Do hlavních představitelů se naprosto zamilovala a prohlásila, že i my si Mae Whitman a Robbieho Amella oblíbíme. Napsala, že i ostatní v kině si film užívali, smáli se, vykřikovali, tleskali.

Kromě toho by se v zahraničí měli 13. ledna dočkat znovuvydání knihy s novou filmovou obálkou. Nevím, jak působí na vás, ale já jsem z ní mírně rozpačitá.

Hlavně vezmu-li v potaz, že film má s knihou společného asi jen hlavní postavy a celou tu myšlenku s DUFF, jinak si jede svým vlastním směrem. Ale i tak by mi nevadilo, kdyby na byl na obálce daleko víc vidět rozkošný Robbie…

Hlavní stránky se už konečně rozjely a i když na nich zase tolik informací nenajdete, můžete se podívat na několik trefně udělaných obrázků a animací, které lze nasdílet na Tumblr:

A na závěr tu máme ukázku TV spot a další trailer:


  

Zdroj informací a obrázků: EW.com, KodyKeplinger.tumblr.com, TheNOVL.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge